Özdilek

Eğitim

Seymen’de görkemli Kariyer Günü geleneği

Özel Darıca Seymen Eğitim Kurumlarının ev sahipliğini yaptığı bu yıl beşincisi düzenlenecek olan kariyer günü etkinliğinde üniversiteler öğrencilerimiz ile buluşuyor.

1 Kasım 2016 Saat: 11:14
Seymen’de görkemli Kariyer Günü geleneği
Seymen’de görkemli Kariyer Günü geleneği

  Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak 2016-2017 Öğretim yılında da Kocaeli /Darıca ilçesindeki tüm liselerin 11. Ve  12. Sınıfında okuyan öğrencilere yönelik “Üniversite Tanıtım Günü-5” etkinliğini gerçekleştirilecek.Etkinliğe Darıca İlçesinde bulunan 14 Liseden toplam 1000 öğrenci katılacak. 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 10.00-16.00 arası okulda yapılacak. 

Özel Seymen Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: 

"Bu etkinlikle öğrencilerimizin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklere yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanmaktadır. 

İlçemiz okullarının öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinliğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Kaymakamlık Makamının 13/10/2016 tarihli ve  91 sayılı olurlarıyla gerçekleşecektir. 

2012-2013 Öğretim Yılında  Birincisi Düzenlenen  Üniversite Tanıtım Günü etkinliğimiz 5 Yıldır Darıcamızı ve üniversiteleri buluşturmaktadır.

Bu yıl gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30  üniversitenin katılımı sağlanmıştır.

Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü : “Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak birçok etkinliğe öncülük etmekteyiz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 30 üniversite davetimize katılacaktır. Darıca’da beşinci kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe amirlerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız Ömer Karaman, İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat