Özdilek

Siyaset

Sertif Gökçe, Çenesuyu esnafını dinledi

Çenesuyu Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinledi, "Derince'ye birlikte değer katacağız" dedi.

24 Ocak 2019 Saat: 20:49
Sertif Gökçe, Çenesuyu esnafını dinledi
Sertif Gökçe, Çenesuyu esnafını dinledi

Sertif Gökçe, Çenesuyu esnafını dinledi

Çenesuyu Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinledi, "Derince'ye birlikte değer katacağız" dedi

 

 

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, esnaf ziyaretlerine Çenesuyu Caddesi ile devam etti. Günün erken saatleri itibariyle çalışmalarına başlayan Gökçe, beraberindeki CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalık ile birlikte Çenesuyu Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşların ilgisiyle de karşılanan Gökçe, esnaf ziyaretlerinde bol bol sohbet ederek, sorunları dinledi. Çenesuyu'nun tarihi ve konumu itibariyle Derince'nin en güzel yerlerinden biri olduğunu söyleyen Gökçe, Derince'nin daha yaşanabilir bir yer yapılması için önce Derinceli esnafın, sanayicinin kazanması gerektiğini söyledi.

 

"Birlikte değer katacağız"

Çenesuyu esnafının sorunlarını dinleyen Sertif Gökçe, bölgenin hizmet anlamında yoksun bırakıldığını söyleyerek, "İlçemizin bu kadar güzel imkanlara sahipken Derinceli'nin başka ilçelere gitmesi, parasını diğer ilçelerde bırakması hepimiz adına üzücü bir durum. Bizler Derincelilik bilinciyle, 'önce insan' odaklı hizmetlerimizle Derince'yi hak ettiği yerlere getirebilmek adına bu yola çıktık. Uzun yıllardır dile getirilip çözülmeyen sorunları çözmek bizim önceliğimiz olacak. Her anlamda Derince'ye birlikte değer katacağız. Her sorunu birlikte çözeceğiz, her projemizde de birlikte hareket edeceğiz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat