Özdilek

Siyaset

Selman Kösali: Başbakan 24 saat bize küfür ediyor

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali düzenlediği basın toplantısında gerek Başbakan Erdoğan’ın gerekse İl Başkanı Mahmut Civelek ve AKP yetkililerinin her fırsatta parti büyüklerine küfüre varan hakaret ettiklerini söyledi

21 Haziran 2013 Saat: 13:58
Selman Kösali: Başbakan 24 saat bize küfür ediyor
Selman Kösali: Başbakan 24 saat bize küfür ediyor

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, düzenlediği basın toplantısında gerek Başbakan Erdoğan’ın gerekse İl Başkanı Mahmut Civelek ve AKP yetkililerinin her fırsatta parti büyükleri ile kendileri için büyük değer taşıyan kişilere küfüre varan  hakaret ettiklerini ifade ederek, “Artık hakaretler dayanılmaz boyutlara geldi. Saygı bekliyorsanız,  sevmeseniz de saygı göstereceksiniz. Bu tutumunuz devam ederse, zindanlar pahasına aynı karşılığı vereceğiz”diye isyan etti. Bayramoğlu Paradise Otelde  İlçe Sekreteri Yakup Törk, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Altun, Servet Yalçın ve Murat Koçak ile birlikte bölge basınının karşısına çıkan Kösali, Gezi Parkı olayları ile seçim çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Kösali, Darıca belediyesini de adeta topa tuttu.

KÜFÜRE ASLA SESSİZ KALMAYACAĞIZ

Kösali, olayların bu boyuta varmasında iktidarın rolünün büyük olduğunu, düşüncesi ve konumu ne olursa olsun iktidar partisinin  kendisi gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmesi ve yok saymasının  doğru olmadığını ifade etti. Başbakan Erdoğan’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Mahmut Civelek’in CHP ve geçmişine yönelik açıklamalarından örnekler veren  Kösali, “ Başbakan 24 saat CHP’ye, dolayısıyla bizlere küfür ediyor. Atatürk’e ve ismet paşaya hakarete varan sözler söyleniyor. Yavuz Selim’e yada padişahlara ne kadar önem veriyorsanız, biz de Atatürk ve İnönü’ye öyle önem veriyoruz. Buradan ilan ediyoruz, bizim büyüklerimize, bizim düşüncelerimize ve geçmişimize hakaret edenlere bizde aynı şekilde cevap vereceğiz. Sonucu ne olursa olsun asla sessiz kalmayacağız”dedi.

HALK KÜÇÜMSENMEKTEN, HORLANMAKTAN BIKTI

Gezi direnişinin bir çevre olayı olarak ortaya çıktığını, ancak halkın baskılardan bunaldığını ve çareyi  sokaklara dökülmekte bulduğunu vurgulayan Kösali, “Hükümet ve başbakan o kadar ileri gitti ki,  kimin ne giyeceğine, nerede okuyacağına, kaç çocuk yapacağına, kürtaj olup olmayacağına, hak ve özgürlükleri ne kadar kullanılacağına karar verir oldu. Bunların sonucunda ise patlama oldu. Hakaretler, küçümsemeler, ayrıştırmalar yine durmadı” dedi. Darıca’daki yerel sorunları da değerlendiren Kösali, Gezi Parkının benzerinin Darıca yaşandığını, Adnan Menderes Parkı’nın yok edilerek yerine kültür merkezi diye bir bit pazarının yapıldığını, bölge halkının tek nefes aldığı yerin yok edildiğini söyledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat