Özdilek

Siyaset

Savunma Bakanı Işık, "3 bin 665 personel TSK'den atıldı"

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 3 bin 665 personelin TSK'den ihraç edildiğini 16 bin 423 öğrenciyle beraber 20 bin 88' kişinin TSK ile bağının kesildiğini açıkladı.

17 Kasım 2016 Saat: 13:24
Savunma Bakanı Işık, 3 bin 665 personel TSKden atıldı
Savunma Bakanı Işık, "3 bin 665 personel TSK'den atıldı"

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Meclis Bütçe Komisyonu'nda sunum yaptı. Işık sunumunda, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizden bugüne kadar 3 bin 665 personel FETÖ terör örgütüyle irtibatlı olduğu için ihraç edilmiştir. Neticede 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir. Ayrıca 2 bin 855 personelin de soruşturma işlemleri sürdürülmektedir." dedi.

Bakan Işık ayrıca terörle mücadele mesajı vererek, "PKK terör örgütüne karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bu kanlı terör örgütüne geçtiğimiz 35 yıllık süre içerisinde karşılaştığından çok daha ağır zayiat verdirilmiştir. Türkiye terörle mücadelede dünyanın lider ülkelerinden biri konumuna gelmiştir. Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat