Siyaset

Sancaklı: Bunlar şeref yoksunu

MHP’nin Gölcük’teki Aday katılım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancıklı, anketlerde manipülasyon yapılıyor diyerek “Bu manipülasyonu yapan şirketleri şeref yoksunudur” ifadelerini kullandı.

8 Şubat 2014 Saat: 22:00
Sancaklı: Bunlar şeref yoksunu
Sancaklı: Bunlar şeref yoksunu

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile bir dönem Kocaelispor’da futbol oynayan ve Sancaklı’nın yakın dostu olan Yalçın Kıldıran, MHP’den Gölcük Belediyesi meclis üyeliği için adaylık başvurusu yaptı. 30 yeni partilinin rozetlerini de taktığı tören, MHP Gölcük İlçe Teşkilatından gerçekleştirildi. Başvuruda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı’nın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, MHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Resul Patan, MHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Aksoy ve çok sayıda partili hazır bulundu.


BUNLAR ŞEREF YOKSUNU

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Kıldıran’ın adaylık başvurusunda açıklamalarda bulundu. Ulusal ve yerel basında yayınlanan seçim anketlerinde değinen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, sonuçların maniple edildiğini söyledi. Yerel basında MAK isimli anket firmasının yaptığı sonuçlara değinen Sancaklı, “Şeref yoksunlarının yaptığı anketler. Bunlar şeref yoksunudur” ifadelerini kullandı. Sancaklı, gerçek sonuçların 30 Mart’ta ortaya çıkacağını belirtti. Sancaklı, Kaldıran’ın adaylık başvurunun hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdı.


MHP’Lİ OLMAK ONURDUR

MHP’den Gölcük Belediye Meclis Adaylığı başvurusu yapan Yalçın Kıldıran, adaylık için gerekli resmi evrakları, Saffat Sancaklı’ya verdi. MHP’li olmaktan onur duyduğunu belirten Kıldıran, “Benim düşüncelerim MHP’ye hep yakın olmuştur. Devlet Bahçeli liderimize, Aydın ve Saffet başkanımızın yanında olmak benim için bir görevdir. Bundan sonra partim için ne yapabilirsem onu yapacağım” diye konuştu. Kıldıran, “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek sözlerini bitirdi.

 

YALÇIN KILDIRAN KİMDİR?

1969 Kütahya doğumlu olan Yalçın Kıldıran, evli ve bir çocuk babası. Kütahya Tavşanlı Meslek Lisesi’nden mezun olan Kıldıran, 1999 yılında Kocaelispor’da jübilesini yaparak futbol hayatını noktaladı. Kıldıran’ın CHP’den MHP’ye geçmesinde, eski milli futbolcu ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı’nın etkisi olduğu söyleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat