Özdilek

Güncel

Samanlık yangını paniğe neden oldu

Gölcük Yazlık mevkiinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun arkasında yer alan samanlıkta çıkan yangın paniğe neden olurken alevler itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

29 Kasım 2014 Saat: 17:51
Samanlık yangını paniğe neden oldu
Samanlık yangını paniğe neden oldu

Gölcük Yazlık mevkiinde bulunan bir samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alınan bilgiye göre; Samanlık olarak kullanılan binadan çıkan dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri, yangını kısa sürede söndürmeyi başardı. Gece geç saatlerde çıkan yangının nedeni henüz bilinmezken mahalleli uçuşan alevli saman parçalarının evlerine yönelmesi üzerine evlerini boşalttı. Panik ve korku ile söndürme çalışmalarını izleyen mahalle sakinleri yaklaşık 2 saat süren söndürme ve soğutma çalışmaları sürecinde evlerine girmedi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken samanlık kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat