Özdilek

Güncel

Saadet, tek başına!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati KORKMAZ; Yerel seçime “TEK BAŞINA VE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE” giriyoruz diyerek yerel ittifak olmadan yoluna devam edeceğini açıkladı.

3 Ocak 2019 Saat: 09:56
Saadet, tek başına!
Saadet, tek başına!

Saadet, tek başına!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler münasebetiyle haftalık ilçe yönetim kurulunda açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati KORKMAZ;  Yerel seçime “TEK BAŞINA VE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE” giriyoruz diyerek yerel ittifak olmadığını ifade etti.

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu “Mahalli seçimlerde bir ittifak düşünmüyoruz nedeni ise burada oluşturulacak bir ittifak kutuplaşmayı arttıracaktır diye açıklama yaptıktan sonra seçim çalışma ve stratejilerimizi “Tek Başına ve Güçlü Bir Şekilde” yapıyoruz.

Ülkemiz genel olarak ekonomik ve sosyal çalkantı içinde. İşsizlik son yılların zirvesin. Ekonomik kriz kendini direk hissettiriyor. Esnafımız siftahsız günü kapatıyor. Zamlar almış başını gidiyor.

Yerelde ise, sorunlar bitmek bilmiyor. Genelde ve yerel bu sorunların yaşandığı bir süreçte siyasal kutuplaşmak ta sorunlar yumağına dönüştürür. Kutuplaştırmak ve ayrıştırmak ülkemize ve milletimize zarar verir. Ayrıştırıcı değil birleştirici eylem ve söylemde bulunacağız. Biz ittifakı milletimiz ile yapıyoruz,dedi.

Etiketler: Necati Korkmaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat