Özdilek

Siyaset

Saadet gençliği il karargâhında toplandı

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıyla İl Karargâhında icra etti.

11 Mayıs 2018 Saat: 16:27

Gençlik Kolları Başkanları yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş ve İl Karargâh Başkanı Avukat Alaattin Çakmak’ın da katıldığı toplantıda, Kocaeli’ndeki Gençlik Kolları Teşkilatlarının seçim stratejisi belirlendi.

24 Haziran seçimlerine iyi bir şekilde hazırlanmakta olan Saadet Partisinde, ciddi bir tempo gözlemleniyor. Dün akşam İl ve ilçelerdeki Gençlik Kolları Teşkilatıyla toplantı icra eden, Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş, Seçim sürecine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. “Bu seçimde insanların gözünün Saadet Partisinde olduğunu belirten Durtaş: “ Saadet Partimizin iktidara adım adım yürüdüğü şu günlerde gençlik kolları olarak bize düşen ne ise yapmaya hazırız. Bizlerin heyecanı, Partimizin bu seçimlerde elde edeceği başarının teminatıdır. 24 Haziran seçimlerine kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak ve 25 Haziranı bayram ilan edeceğiz.” dedi.

Çakmak: değişimin öncüsü gençler olacak

İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş’ın açılış mahiyetindeki değerlendirmesinin akabinde konuşmaya başlayan Saadet Partisi Kocaeli İl Karargâh Başkanı Alaattin Çakmak, Milli Görüş davasında gençlerin ayrı bir önemi olduğuna değinerek: “  Yeni bir seçim atmosferine girdik. Sizlerin heyecanı, bu seçimde elde edeceğimiz zaferi temin ediyor. Değişimi nasıl arzuladığınızı biliyorum. Değişimde öncü, gençler olacak.” dedi. Konuşmaların akabinde, Gençlik Kollarının yapacağı seçim çalışmaları üzerinde duruldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat