Özdilek

Siyaset

“SAADET GELECEK GÖLCÜK ŞAHA KALKACAK “

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı tanıtım töreninde konuşan Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz, modern görünümlü bir köy olan Gölcük’ü şaha kaldıracaklarını söyledi.

22 Şubat 2014 Saat: 14:32
“SAADET GELECEK GÖLCÜK ŞAHA KALKACAK “
“SAADET GELECEK GÖLCÜK ŞAHA KALKACAK “

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı ve Gölcük İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği program ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz’ün ve meclis üyesi adaylarının aday tanıtım programı gerçekleştirildi. Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen programa başkan adaylarının yanı sıra İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve yaklaşık bin partili katıldı. Programda konuşan Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz, modern görünümlü bir köy olan Gölcük’ü göreve geldikleri zaman şaha kaldıracaklarını söyledi.

 

HER TÜRLÜ ŞAİBEDEN UZAĞIZ

Programda ilk olarak sözü SP Gölcük İlçe Başkanı Sami Aytaç aldı. Sözlerine salonu dolduran yüzlerce partiliyi selamlayarak başlayan Aytaç, “Tertemiz adaylarımızı milletimize takdim etmek ediyoruz. Başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız her türlü şaibeden uzak, donanma kenti Gölcük’ün en donanımlı adaylarıdır. 42 yıllık Milli Görüş deneyimimizle Gölcük’ü hep birlikte kapı kapı dolaşarak kazanacağız” diye konuştu.

 

GÖLCÜK’Ü ALDIĞIMIZI GÖRÜYORUM

Gölcük İlçe Başkanı Sami Aytaç’ın ardından kürsüye İl Başkanı Sinan Ejderoğlu geldi. Salondaki coşkuyu görünce Gölcük’ü kazanacaklarını ifade eden Ejderoğlu, “Bulunduğum kürsüden sizlere bakınca Gölcük’ü zaten kazandığımızı görüyorum. Bu görüşümü de 30 Mart’ta tescilleyeceğiz. Kocaeli ve Gölcük eski prestijini kaybetmiştir. 31 Mart’ta seçimi kazanıp Bismillah diyerek kentimizi ve ilçemizi hak ettiği yerlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

 

GENÇLERDEN SEVGİ SELİ

İl Başkanı Sinan Ejderoğlu konuşmasını bitirdikten sonra Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz’ün ismi anons edildi. Akgündüz’ün ismi anons edildikten sonra gençler hep bir ağızdan ‘Gölcük’e inançlı başkan yakışır’ gibi tezahüratlarla Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz’e destek verdiler. Tezahüratlarla konuşması sık sık bölünen Akgündüz, gençlerin sevgi gösterilerine karşılık teşekkür etti.

 

MAKAM ODASINDA BAŞKANLIK YAPMAK YOK

Gençlerin tezahüratları arasında konuşmasına başlayan Gölcük Belediye Başkan Adayı İbrahim Akgündüz, “Gölcük’te çok iddialıyız. Aylardır seçimler için çalışıyoruz. İbadet aşkıyla çalışmak için sizlere söz verdik. Biz göreve geldiğimizde makam odasında oturup üç beş düğün dernek gezerek başkanlık yapmayacağız. İlk olarak belediyenin kapısına rüşvet alan da veren de melundur tabelasını asacağız. Modern görünümlü bir köy olan Gölcük’ü hayata geçireceğimiz projelerle adeta şaha kaldıracağız” dedi.

 

YÜZDE YÜZ İÇİN SAADET

Programda son sözü SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın aldı. Seçimi kazanmanın sadece istemekle olmayacağının altını çizen Aydın, “Eğer iktidarı istiyorsak sadece istemek yetmez. İktidar olabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Kocaeli, Türkiye’nin her vilayetinden farklı imkanlara sahiptir. Bu zamana kadar yapılan hizmetler Kocaeli için yapılacak olanların yüzde onu kadar bile değildir. Yüzde yüz için SP iktidara gelmelidir” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve Gölcük Belediyesi meclis Üyesi Adayları hep birlikte fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat