Özdilek

Spor

Rıdvan Şükür, PUMA IGNITE İSTANBUL’da Koştu

Dağcı ve doğa sporcusu Caddebostan sahilinde koşulan Puma ignite İstanbul etabına katıldı

1 Ekim 2017 Saat: 21:16
Rıdvan Şükür, PUMA IGNITE İSTANBUL’da Koştu
Rıdvan Şükür, PUMA IGNITE İSTANBUL’da Koştu

Dünyanın önde gelen spor markalarından Puma’nın Caddebostan sahilinde düzenlediği 10km’lik parkurda koşan dağcı Şükür, parkuru başarıyla tamamladı. ”şehrini ateşle” sloganıyla koşan yüzlerce yarışmacıdan birisi olan Rıdvan Şükür, yağmurlu bir İstanbul sabahında sahilde koşmayı tercih etti.   

Koşmadan olmaz.

Koşmadan olmaz diyen Şükür, bir aydır kesintisiz, arka arkaya her hafta sonunu bir koşu etkinliğine ayırıyor. Şehrin caddelerinde; kalbinde spor yapılabildiğinin ispatı niteliğindeki Caddebostan sahilindeki koşuya katılımın yüksek olduğunu belirtti. Ayrıca bu etkinliğine her yıl katılımın arttığını görmenin sevindirici olduğunu söyledi.  insanların günlük yaşamlarında hareketsiz geçen günler sonunda sağlıklarını yitirdiklerini, hareketsiz ve sağlıksız insanların ileride mutsuz toplumları oluşturacaklarını belirtti.  Toplumumuzun yaşantısı içinde sporun mutlaka olması gerektiğini söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat