Özdilek

Spor

Reysaş kupaları taşıdı durdu

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa tenisinde şampiyonlar belli oldu

11 Nisan 2014 Saat: 10:52
Reysaş kupaları taşıdı durdu
Reysaş kupaları taşıdı durdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği spor etkinlikleri devam ediyor.

5 AYRI BRANŞTA YAPILDI

Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği spor etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Voleybol, Futbol, Basketbol, Atletizm (100m, 4X100m) ve Masa Tenisi branşlarda yarışan sporcular dereceye girebilmek için mücadele ediyor.

MASA TENİSİNDE DERECELER BELLİ OLDU

Dört kategoride (yıldız erkek- yıldız kız- küçük erkek- küçük kız) düzenlenen ve sonuçlanan Masa Tenisi İlçe Birinciliği Turnuvası’nda kıran kırana müsabakalar oynandı. Mücadele sonrasında Yıldız Erkekler Kategorisi’nde Reysaş Lojistik Ortaokulu birinci, Mustafa Necati Ortaokulu ikinci Şekerpınar Ortaokulu üçüncü oldu.

REYSAŞ VE M. NECATİ ÇOK BAŞARILI

Yıldız Kızlar Kategorisi’nde  Reysaş Lojistik Ortaokulu birinci, Çayırova Ortaokulu ikinci, Hasan Tahsin Orta okulu ise üçüncü oldu. Küçük Erkekler’de Mustafa Necati Ortaokulu birinci,  Reysaş Lojistik Orta okulu ikinci Çayırova Ortaokulu üçüncü olurken Küçük Kızlarda Mustafa Necati Ortaokulu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat