Özdilek

Siyaset

Reyhan Başaran, Gelin hep birlikte yönetelim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Körfez'de ziyaretlerde bulundu

16 Şubat 2019 Saat: 13:19
Reyhan Başaran, Gelin hep birlikte yönetelim
Reyhan Başaran, Gelin hep birlikte yönetelim

Reyhan Başaran, Gelin hep birlikte yönetelim

Haber detayı

Körfez'de kıraathaneleri dolaşan Reyhan Başaran, "Seçeneksiz değiliz diyerek çıktık yola, desteğinizi bekliyorum" dedi. Sivas Kapıkaya Dernek Lokali'ni de ziyaret eden Reyhan Başaran, "Bugüne kadar yapılan belediyecilik hizmetlerinde sadece oyumuzu istediler oy verdik, ne denetimimiz oldu, ne karar aldık, ne de söz sahibi olabildik. Bunu tersine çevireceğiz" dedi.

“genç, yaşlı, kadın, erkek”

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir seri ziyarette bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Büyükşehir’e neden talip olduklarını vatandaşlara anlattı. Kentin iyi yönetilmediğini söyleyen Başaran, "Biz; işçiler, emekçiler ve halklar için yerel yönetim modeli öneriyoruz. Halkın genci, yaşlısı, kadını, erkeğiyle karar mekanizmasına katıldığı ve söz sahibi olduğu bir yerel yönetim modeli tasarlıyoruz" diye konuştu.

“seçeneksiz bırakmamak için aday olduk”

Bir başka kıraathane ziyaretinde konuşan Reyhan Başaran, "İşçi ve emekçi ordusu bir avuç sermayedar tarafından yönetiliyor. Bizler seçeneksiz değiliz, bu kent bizim diyoruz ve gelin hep birlikte yönetelim, buna izin vermeyelim" dedi. İyi tepkiler alan ve hatta kahvede bulunun vatandaşlar tarafından alkışlanan Başaran, birlikte çay içip sohbet de etti. Başaran bir başka ziyaretinde ise "Bu kenti gelin hep birlikte yönetelim diyoruz. Kentin işçileri, emekçileri ve halkıyla birlikte bu kenti yöneteceğiz. Sermaye partilerini hepimiz biliyoruz, onların anlayışları ortada. Sizleri seçeneksiz bırakmamak için aday olduk, desteğinizi bekliyoruz" dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat