Özdilek

Güncel

RECEP TAYYİP ERDOĞAN SÜNNET OLDU

Darıca’daki sünnet şöleninde Yurtoğlu ailesinin 4 yaşındaki üçüz erkek çocukları Recep, Tayyip, Erdoğan da erkekliğe ilk adımını attı

6 Temmuz 2013 Saat: 09:31
RECEP TAYYİP ERDOĞAN SÜNNET OLDU
RECEP TAYYİP ERDOĞAN SÜNNET OLDU

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen sünnet şöleni çocukların şehir turu ve mevlit programıyla başladı. DarıcaKent Meydanı`nda toplu fotoğraf çekiminin ardından yüzlerce aracın katıldığı şehir turunda çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Darıca sahilinde yarın akşam gerçekleştirilecek sünnet şöleni için de tüm hazırlıklar tamamlandı. 


Darıca`da bu yıl 500 çocuk sünnet olurken, ilçede ikamet eden Yurtoğlu ailesinin 4 yaşındaki üçüz erkek çocukları Recep, Tayyip, Erdoğan da sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet olan çocukların bütün masrafları ve kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılandı. Yarın akşamki şölende de çocuklara sünnet hediyeleri dağıtılacak.


Sünnet şöleninin sürpriz konuğu ise gençlerin hayranı olduğu Kolpa grubu olacak. 2012 Altın Kelebek ödüllerinde 'En İyi Grup' ödülüne layık görülen Kolpa, yüksek tempo performanslarıyla özellikle gençleri coşturacak. Kolpa grubunun yanı sıra Erhan Uslu şarkılarıyla sünnet şölenine renk katacak. Hüseyin Goncagül ve tiyatro ekibi de birbirinden eğlenceleri oyun ve ilüzyon gösterileriyle minikleri doyasıya eğlendirecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat