Özdilek

Spor

Rakibimizi bilerek çalışıyoruz”

Amed Sportif Faaliyetleri ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor core antrenman yaptı. Teknik direktör Sebahattin Akbayrak, “Rakibimiz iyi mücadele eden, pas yapan ve temposu yüksek bir takım ve buna göre hazırl

1 Mart 2018 Saat: 00:32
Rakibimizi bilerek çalışıyoruz”
Rakibimizi bilerek çalışıyoruz”

Amed Sportif Faaliyetleri ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor core antrenman yaptı. Teknik direktör Sebahattin Akbayrak, “Rakibimiz iyi mücadele eden, pas yapan ve temposu yüksek bir takım ve buna göre hazırlanıyoruz” dedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta karşılaşmasında cumartesi sahasında Amed Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak olan Kocaeli Birlikspor önceki gün maçın hazırlıklarını salonda çalışarak sürdürdü. Core antrenman yapan Kırmızı-Beyazlılar’da hedef; takım kimliğini ortaya koymak ve karşılaşmadan mutlu ayrılmak. Kocaeli Birlikspor Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak, “Çalışmalarımız sürüyor. Maça hazırlanıyoruz. Şartlar ne olursa olsun futbol her koşulda devam ediyor.

Biz yakışanı yapacağız

Bu ligin iyi takımlarından biriyle oynayacağız. İyi mücadele eden, iyi pas yapan, temposu yüksek olan takım olduğunu biliyoruz. Buna göre takımımızı hazırlıyoruz. Kendi sahamızda oynarken oyuncularımızın özgüveni daha yüksek. Mücadelesi ve kendilerini oyunda ifade etmeleri konusu daha kolay oluyor. Kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Şartlar ne olursa olsun bize yakışan mücadeleyi göstermek zorundayız ve göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Psikolojilerini biliyoruz

Ligdeki durumuna karşın takımın maçlarda iyi mücadele ortaya koyması ve yüksek motivasyonla mücadele etmesi hususunda ise teknik patron Selahattin Akbayrak, “Yıllarca alt yapıda çalıştık, en küçük gruplardan başladık. 24 yıldır bu işi yapıyorum. Bugünkü oyuncuların yaşından daha fazla antrenörlük deneyimimiz var. Bütün yaş gruplarını da yaşadığımız için bu yaş grubunun psikolojisini de biliyor, ona göre hareket ediyoruz.

Geleceğe hazırlıyoruz

Bu grubun avantajı; önlerinde futboldan iyi bir kariyer elde etmek isteyen,Birlikspor, iyi bir yere gelmek için ne yapmak gerektiğini bilen ve o yönde çalışan bir grup var. Müsabakalara gelince de; gelecekte futbolda üst düzeyde uzun yıllar futbol oynayabilecek normlarda futbolcu olmaları için evrensel ve modern futbolun ihtiyaçlarına göre çalıştırıyoruz. Sadece müsabaka kazanmaya yönelik değil, futbolun doğrularını yapmaya yönelik çalıştırıyor, bilinçlendiriyor ve motive ediyoruz.

Uzun vadede başaracağız

Onları mental, teorik, pratik ve davranış olarak geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Çocuklar da bunlara iyi tepki veriyorlar. Müsabakalardaki sonuçlar bunlara eş değer olmuyor. Başarı da doğruları yaptıkça kendiliğinden gelecektir. Futbol bir dava ve bu davanın ne olduğunu iyi anlatırsak, bu doğrultudan biz de çıkmazsak, sonuçlara kendimiz i endekslemeksek bunu başarıyoruz. Bu çocuklarla da başaracağımızı biliyoruz. Bu şekilde motive ediyoruz. Uzun vadede başarı gelecek. Onlar da bunun peşinden gidiyorlar” dedi.

Etiketler: Birlikspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat