Özdilek

Güncel

Prof. Başar:Körfez, ilimiz gölgede kaldı

CHP adayı Prof. Başar bu toplantılardan biri de Mimar Sinan Mahallesinde gerçekleştirdi.

9 Aralık 2013 Saat: 12:33
Prof. Başar:Körfez, ilimiz gölgede kaldı
Prof. Başar:Körfez, ilimiz gölgede kaldı

CHP Körfez Belediye Başkan adayı ve Kocaeli’nin tek profesör adayı  Prof. Dr. Reşat Başar, bir taraftan mahalle mahalle vatandaşlara ulaşmaya, ev toplantıları ile projelerini anlatmaya devam ederken, diğer taraftan da partinin önde gelenlerinden yararlanmak için seri toplantılar yapıyor.

CHP adayı Prof. Başar bu toplantılardan biri de Mimar Sinan Mahallesinde gerçekleştirdi.  Çalışmaların masaya yatırıldığı ve toplantıya CHP belediye Başkan aday adayı olan Serap Baykurt  ile çok sayıda partinin önde gelen ismi katıldı.

 

YÖNETİM DEĞİŞMEDEN KENT DEĞİŞMEZ

 

Taoplantıda açıklamalarda bulunan Başar, Körfez Kocaeli’nin en dağınık, en mağdur ve hizmet yoksunu bölgesi. Her mahallede bir başka sorun yaşanıyor. Görüştüğümüz her vatandaş, yaşadığı bölgeden ve hizmetlerden memnun değil. Körfez adı ilçe ama sönük, diğer ilçelerin gölgesinde kalmış durumda. Ne köy ne kent. Körfez’in baştan sona, yeni ve etkili projelerle ayağa kaldırılması gerekiyor. Bu iş sadece alt yapı ve göstermelik bazı işlerle olmaz. Kentin hem yönetim hem de kentin komple dönüşüme ihtiyacı var” diye iddialı açıklamalarda bulundu.

 

“ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ”

 

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında partilileri bilgilendiren Prof. Dr. Reşat Başar, biz çalışmalarımızda, başkalarını karalayarak yada eleştiriler yaparak zaman kaybetmediklerini ifade ederek, “Biz kendimizi anlatıyoruz. Ne yapılmadığını zaten herkes görüyor. Önemli olan bizim ne yaptığımızın bilinmesidir. Anlattıkça vatandaş inanıyor, inandıkça bize destek artıyor. Şimdi partimizin üyelerinden isteğimiz, tempomuzu biraz daha artırmak. Çünkü, bu seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyorum”diye konuştu.

 

SERAP HOCA KARARLI

Toplantıda söz alan CHP belediye Başkan aday adayı olan Serap Baykurt  ise, Körfez’in CHP ve onun kadro ve projelerine ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, önseçim sürecinin çoktan bitiğini, esasen ve önemli olan büyük yarıştan başarıyla çıkılması gerektiğini ifade Etti. Önerilerini de dile getiren Baykurt, “Biz her göreve hazırız. Sadece destek vermek değil, bir aday gibi çalışıp Körfez’de halkın idaresini kuracağız.”dedi.

Diğer partililerde seçimlerde dikkat edilmesi ve yapılması gereken çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundular.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat