Özdilek

Güncel

Polisten HDP'lilere müdahale

Darıca'da Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto etmek isteyen HDP'lilere polis müdahale etti.

31 Ekim 2016 Saat: 09:19
Polisten HDP'lilere müdahale
Polisten HDP'lilere müdahale

Darıca'da Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto etmek isteyen HDP'lilere polis müdahale etti. Polis,19 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında HDP'nin Kocaeli il başkanı ve ilçe başkanları da bulunuyor. HDP Darıca İlçe Başkanlığı'nda bir araya gelen partililer, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eş Başkanı Fırat Anlı'nın gözaltına alınması nedeniyle basın açıklamasında bulunmak istedi. Parti binasının önünde önlem polis ekipleri, basın açıklamasına izin vermedi. Polis yetkilileri, parti yöneticilerini açıklamalarını parti binasında yapmaları konusunda uyardı. HDP açıklamada ısrar edince polis müdahalede bulundu. Polis, çembere aldığı partililerden 19 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında HDP Kocaeli İl Başkanı İbrahim Ergin, HDP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Altınbaş ve HDP Darıca İlçe Başkanı Hasan Gökçen de bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat