Özdilek

Çevre

Petkim Köprülü Kavşak İhalesi Yapıldı

Körfez Belediyesi tarafından yeni belediye binasının önünde yapılacak olan Petkim Köprülü Kavşak Yapım İşinin ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 13.595.379,67 lira olan ihaleye beş firma katıldı.

19 Şubat 2013 Saat: 17:10
Petkim Köprülü Kavşak İhalesi Yapıldı
Petkim Köprülü Kavşak İhalesi Yapıldı

Körfez Belediyesinde yapılan ihaleye Destek Hizmetleri Müdürü Selahattin Sönmez komisyon başkanlığı yaptı. İhaleye beş firmanın katıldığını söyleyen Sönmez, ihale komisyonunun, firmaların belgelerini inceledikten sonra, ihale sonuçlarını açıklayacağını kaydetti. Petkim önü battı-çıktının 2013 yılı içerisinde bitirileceğini söyleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Şu anda çalışmaları devam eden diş hastanesi önündeki battı-çıktı ve ihalesini yaptığımız Petkim önü battı-çıktı da yıl içerisinde tamamlanacak. Yapılan battı-çıktıların Körfez’de trafik akışının rahatlıkla sağlanması için kentimiz açısından son derece önemli. İlçemize bu iki önemli projeyi de kazandırmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat