Özdilek

Ekonomi

Özdilek’in Büyük Sezon İndirimi Başladı!

Yüzde 50’ye varan indirimler, Özdilek'de başladı

28 Ocak 2019 Saat: 09:55
Özdilek’in Büyük Sezon İndirimi Başladı!
Özdilek’in Büyük Sezon İndirimi Başladı!

Kaliteli markaların en çok tercih edilen kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerini tek çatı altında buluşturan Özdilek’te yüzde 50’ye varan indirimlerle alışverişin keyfini doyasıya yaşayacağınız büyük sezon indirimi başladı.

Tüm giyim alışverişlerini tek adresten yapmak isteyenlerin ortak noktası olan Özdilek, 7’den 70’e, her tarza uygun ürünleri uygun fiyatlarıyla sunmaya devam ediyor. Özdilek, departman mağazalarında geçerli olacak büyük sezon indirimi ile kış alışverişini uygun fiyatlara yapmak isteyen misafirleri için en uygun seçim oluyor.  

Nike, Koton, Mavi, First Company, Polo, Cat, Harley Davidson, Pierre Cardin, Finesuits, Sabri Özel ve Funfair gibi markaların birbirinden şık ürünlerini yüzde elliye varan indirim fırsatıyla sunan Özdilek departman mağazaları, herkesin buluşma adresi olmaya devam ediyor.

Özdilek’in büyük sezon indiriminden yaralanmak için Özdilek departman mağazalarına gelebilir ya da Özdilekteyim.com çevrim içi alışveriş sitesinden alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat