Özdilek

Spor

Otostopçu Dünya gezgini, Gebze’de misafir oldu

Dünya gezgini Brezilyalı Leo Carona, Gebze’de misafir edildi. Yabancısı olduğumuz otostop kültürün uygulayıcısı Leo, carona Dünyayı gezmeye devam ediyor.

7 Şubat 2017 Saat: 13:43
Otostopçu Dünya gezgini, Gebze’de misafir oldu
Otostopçu Dünya gezgini, Gebze’de misafir oldu

2015 yılı aralık ayından günümüze yollarda olan maceracı gezgin Gebze’de Bisiklet sporcusu, Motorcu gezgin Fatih Küçük ve Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür tarafından misafir edildi. 

 

 İki aydır ülkemizde olan Brezilyalı gezginin belli bir planı ve programı yok ama hedefinde Tayland var. Oralarda nerelere nasıl gedeceğini bilmeyen macera gezgininin yeterli parası da yok.  Yol üstünde gönüllü işlerde çalışan Brezilyalı gezgin Ege bölgesinde organik tarım bahçelerinde çalışmış, İstanbul’da evsizlere bir sivil toplum kuruluşu organizasyonunda çorba dağıtmış.  Avrupa turuna çıkmadan Brezilyada altı aylık bir gezi deneyimi olan Leo Corona, aslında akıllı telefonlara program yazan bir bilgisayar mühendisi.  Ülkemizde aracına her bindiği kişinin sigara ikram etmesi kendisine çok ilginç gelmiş. www.leocorano.com.br adresinden veya www.youtube.com/ leocarona adresinden takip edilebiliyor. Motorcu gezgin Fatih Küçük ve dağcı Rıdvan Şükür, misafirleri ile yakından ilgilendiler, farklı bir şekilde alternatif seyahat eden gezgine yeni maceralarında başarılar dilediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat