Özdilek

Güncel

Önce bıçakladılar sonra silahla vurdular

Körfez Fatih Mahallesi Cumartesi Pazarı’nda meydana gelen olayda bir kişi tartıştığı iki kişi tarafından bıçaklandıktan sonra silahla vurularak yaralandı.

17 Ocak 2015 Saat: 17:47
Önce bıçakladılar sonra silahla vurdular
Önce bıçakladılar sonra silahla vurdular

Körfez Fatih Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir kişi tartıştığı iki kişi tarafından bıçaklandıktan sonra tabanca ile vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre; Körfez Fatih Mahallesi 95 Evler Cumartesi Pazarı mevkiinde bulunan bir internet kafe işletmecisi olan İlyas Zengin (28) isimli şahıs, aralarında alacak verecek meselesi olduğu öne sürülen iki kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte şahıslardan bir İlyas Zengin’i 3 yerinden bıçakladı. Diğer kişi ise üzerindeki silahla Zengin’in bacaklarına ateş etti.

 

s1

 

s3

 

YAKALANDILAR

Karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleri ve bacaklarına isabet eden kurşunla ağır yaralanan İlyas Zengin kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gerçekleştiren iki kişi kayıplara karışırken çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağılık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan İlyas Zengin’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Hüseyin B. ile diğer zanlı kısa süre içinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat