Aşayiş

O Dolandırıcıyı Kocaeli Polisi yakaladı

Gebze'de bir şahısı kendi çantasından çıkarttığı kuruyemişlerden yedirmek sureti ile uyutarak 3.500 TL parasını gasp etti.

4 Kasım 2017 Saat: 14:05
O Dolandırıcıyı Kocaeli Polisi yakaladı
O Dolandırıcıyı Kocaeli Polisi yakaladı

Gebze'de 05.09.2017 günü saat 15.00 sıralarında müşteki A.A isimli şahıs Hacıhalil Mahallesi Hükümet Caddesi Üzerinde yürüdüğü esnada yanına gelen tanımadığı bir erkek şahsın kendisini tanırmış gibi davranarak kendisi ile sohbet etmek için cadde üzerinde bulunan bir kafeye oturdukları, sohbet esnasında şahsın kendisine çantasından çıkarttığı kuruyemişlerden yedirmek sureti ile uyutarak 3.500 TL parasını gasp etti.Meydana gelen olay ve olayı gerçekleştiren şüphelinin tespitine yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekiplerce başlatılan çalışmalar kapsamında, izlenen güvenlik kemara kayıtlarından meçhul şüpheli şahsın eşkali tesipt edilmiş ve daha önce benzer olaylara karışan şahıslara ait fotoğraflar incelendiğinde şüphelinin C.D. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve şüphelinin yakalanmasına yönelik olarak çalışma başladı.Soruştumra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından derinlemesine araştırıldığında şüpheli C.D. İstanbul İlinde 5, İzmir İlinde 3, Adana Aydın Malatya, Antalya, Sakarya, Çankırı ve Bursa illerinde de müştekilere aynı şekilde kendilerini tanıyormuş gibi davranarak yaklaştığı ve sohbet etmeye başlatıktan sonra çatısından çıkarttığı, kayısı, hurma, ceviz, fındık, çekirdek yedirip çay içirmek sureti ile uyutarak Yağma ve Dolandırıcılık olayları gerçekleştirdiği tesip edilmiştir. Kimliği tespit edilen C.D. isimli şahısın yakalanması amacı ile bulunabileceği değerlendirilen muhtemel adresleri üzerinde başlatılan planlı ve projeli çalışma neticesinde şüphelinin Mersin İli Mezitli ekiplerimizin tespit edilen adreste 03.11.2017 günü yaptığı operasyon neticesinde yanında şüpheli C.D. birlikte saklandığı S.K. isimli bir şahıs ile birlikte yakalanmıştır.Şüpheli C.D. isiöli şahsın dolandırıcılık, yankesiciliki hırsızlık ve yağma suçlarından 22 adet yakalama  müzekkeresi bulunduğu, hakkında 22 yıl 3 ay 29 gün kesinleşmil hapşs cezasının ve 44.500 TL adli Para cezasının bulunduğu, şüpheli C.D. ile birlikte yakalanan S.K. isimli şahısın 3 ayrı suçtan hakkında yakalama müzekkeresi bulunduğu ve halen cezaevi firarisi olduğu ve hakkında 16 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat