Özdilek

Eğitim

Nuh Çimento’dan 23 Nisan'a çok özel kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kapılarını çalışanlarının çocuklarına açan Nuh Çimento, minik konuklarına rüya gibi bir gün yaşattı.

23 Nisan 2017 Saat: 14:28
Nuh Çimento’dan 23 Nisana çok özel kutlama
Nuh Çimento’dan 23 Nisan'a çok özel kutlama

Nuh Çimento, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çok özel bir programa imza attı. Fabrikada çalışan personelin eşi ve çocuklarının davetli olduğu özel program, fabrika gezisiyle başladı. İlk olarak ebevynlerinin çalıştığı fabrikayı birim birim gezen minikler, gemen akabinde Nuh Çimento Sosyal Tesisleri'nde organize edilen öğle yemeğinde biraraya geldi.

başak temel'den çocuklarla empatik iletişim semineri

Dolu dolu program, Sosyolog- Koç- TV Programcısı Başak Temel'in konuşmacı olarak katıldığı, 'Çocuklarla Empatik İletişim ve Geribildirim Teknikleri' konulu seminerle devam etti. 15 yıldır kişisel gelişim eğitimleri veren ve alanında en iyileri arasında yer alan Temel, çocuklarla empati kurmanın önemine değinirken, bu iletişim metodunun çocuk- ebeveyn diyaloguna katkısına vurgu yaptı.

hem eğlendiler hem hediye kazandılar

Özellikle ailelerin dikkatle takip ettiği seminer sonrası, adeta bayram coşkusu başladı. İllüzyon gösterileri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen minikler, animasyon ve DJ ekibinin birbirinden eğlenceli danslarıyla kendilerinden geçti. Tüm hünlerlerini sergileyen minikler birbirinden sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da yakaladı. Nuh Çimnto'nun rüya gibi başlayan etkinliği, hep beraber pasta kesimiyle sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat