Özdilek

Röportaj

“Müthiş oynadık, çerçeveyi bulamadık”

Maçın ardından oyunu değerlendiren teknik sorumlumuz Ali Gürdal, “Çocuklar müthiş işler yaptı. Sezonun en müthiş topunu oynadık. Ama top bir türlü çerçeveye girmedi. Sonucuna katlanacağız” dedi

18 Kasım 2017 Saat: 21:17
“Müthiş oynadık, çerçeveyi bulamadık”
“Müthiş oynadık, çerçeveyi bulamadık”

Çerçeveyi bulamıyoruz

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik sorumlumuz Ali Gürdal, “Söyleyecek hiçbir şey yok. Müthiş top oynadık, çocuklar mükemmel işler yaptı ama futbolda golü atacaksın. Gol atamayınca diyecek bir şey olmuyor. İlk yarı soyunma odasına 4-0 falan girmeliydik. İlk yarıyı geçtim 45-53.dakika arası 3-0 olacak maçtı. Top bir türlü çerçevenin içine girmiyor. O kadar pozisyona giriyoruz ama gol bir türlü olmuyor.

 

Alınlarından öpüyorum

 

Gittikçe üste ivmelenen bir takım var. Çocuklar sezonun en müthiş maçını oynadılar. İstekleri vardı. Kazanmayı çok istiyorlardı. Hep önde oynadık. Hiç geri gelmedik. Rakibin ilk 45 dakikada pozisyonu yok.  İkinci yarıda da çok iyiydik ama maçın son dakikalarında kalemizde gol gördük. Bir takım bu kadar pozisyona girip atamıyorsa sonucuna da katlanacağız. Bu kadar üst seviyede oynayıp bu maçı alamamamız talihsizlik. Çocukların da alınlarından öpüyorum. Çok istediler ve çok iyi oynadılar” dedi.

 

Tek oynama sevdasından

 

Yediğimiz golü de yorumlayan Ali Gürdal, “Sonradan oyuna soktuğumuz oyuncunun bireysel hatasından kaynaklandı. Aslında topu iyi kullanan oyuncumuz. Topu indirecek ve saklayacaktı. Hücuma çıkıyorduk. Baskı yok, bir şey yok, tamamen tek oynama sevdasına topu kaptırdı. Bomboş topu tutmazsan rakip gelip savunmamızı dengesiz yakalayabilir. Biz de rakibin savunmasını çok hazırlıksız yakaladık. Ama biz gol yapamadık. Bizim puan almamız lazım. İyi oyuna puan vermiyorlar” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat