Özdilek

Siyaset

MHP'liler Gölcük adayı Dr. Patan ile çoştu

MHP Gölcük Belediye Başkan adayı Resul Patan, meclis üyesi adaylarını ve projelerini, gerçekleştirilen programda tanıttı

5 Mart 2014 Saat: 17:36
MHP'liler Gölcük adayı Dr. Patan ile çoştu
MHP'liler Gölcük adayı Dr. Patan ile çoştu

MHP Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki toplantıya Gölcük'teki sivil toplum örgütlerinin başkanlarının ve partililerin ilgisi büyüktü. Tanıtım toplantısında; MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, eski milletvekili Kemal Köse, il başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, İzmit ilçe başkanı Kaan Dilmen, Başiskele ilçe başkanı Ali Şıvgın, Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy, İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı, Karamürsel Belediye Başkan adayı İbrahim Usta, İl kadın kolları başkanı Behice Güner, Ülkü Ocağı İl Başkanı İbrahim Özcan ile BBP Gölcük Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız katılım sağladı.

 

DAHA SIKI HAZIRLANIYORUZ

 

Tanıtım toplantısı bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Hüseyin Çıldır, “30 Mart yerel seçimlerine 25 gün kaldı. MHP, yerel seçimlerin Türkiye'nin bekası açısından ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Bu nedenle diğer yerel seçimden daha sıkı hazırlanıyoruz. Mevcut iktidar, ülkeyi

kaosa sürüklemektedir” diye konuştu. Konuşmasını sürdüren Çıldır, “Bugün ülkücüler için zafer günüdür, sandıklarına sahip çıkma günüdür” diyerek teşkilatlara uyarıda bulundu.

 

 

ÜLKÜCÜLER SİZİ ADAM YERİNE KOYMUYOR

Ardından kürsüye çıkan il başkanı Aydın Ünlü, “Gölcük, MHP'nin en iddialı olduğu ilçe. Ben inanıyorum ki Gölcük’teki dava arkadaşlarım, inanmış insanlar, seçimi alabiliriz. Bugün adaylarımıza bakın. Başkan adayımız Resul Patan, 14 yıl başhekimlik yapan bir isim. Sokakta adam gibi gidiyoruz, adaylarımız da adam gibi. Hepimiz çalışacağız” dedi.  Seçimi alacaklarına inandığını söyleyen Ünlü’nün ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı söz aldı. gördüğü tablo karşısında moralinin yüksek olduğunu söyleyen Sancaklı, iktidara çattı. Sancaklı, “Karşımızda şişirilmiş ve kendi gücü olduğunu sanan bir iktidar var. Hiç merak etmeyin ülkücüler sizi adam yerine koymuyor” diyerek AKP’li yöneticilere tepki gösterdi. Büyükşehir adayı Sancaklı, “Benim için 'O futbolcu, siyasetten anlamaz' dediler. Ben de Kendilerine diyorum ki; amatör kümede oynayan Tayyip'i Başbakan yaptınız da A Milli takımda oynayan Saffet Sancaklı mı Büyükşehir'i alamayacak? Tabi atanmış memur oldukları için kendi fikirleriyle konuşamıyorlar. Her ilçede bir oy alsak da biz yine de kendimizle gurur duyacağız” ifadelerine yer verdi.  Konuşmasında oy pusulası basım işini alan Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı AKP’li Ömer Polat’a seslenen Sancaklı, “Oy pusulasının basım ihalesini kim aldı? Ömer Polat. Ömer Polat kim? Büyükşehir Belediye Başkanı’nın danışmanı. Bak Ömer Polat sana buradan söylüyorum; değil oy çalmak teşebbüste bile bulunsan başına neler geleceğini tahmin bile edemezsin. Biz sandıklarımıza sahip çıkacağız, bir tane bile oy çalamayacaklar. Çaldırmadığımız günde bizim zafer günümüz olacak” diyerek sert bir uyarı yaptı.

 

REZA'YI BAKAN YAPIN

Ardından milletvekili Lütfü Türkkan mikrofonu alarak 17 Aralık operasyonuna değindi. Türkkan, “Mecliste onların hırsızlıklarını, ne kadar pişkin olduklarını yüzlerine anlatıyorum. Bunu anlatmak kolay değil, bunun için yürek lazım, bozkurt yüreği lazım. Reza, Bakanlar Kurulu’nun yaşam koçu. Bir yere yemeğe gidecekler Reza yanlarında. Dolar kutusuna mı ihtiyaçları var, Reza yanlarında” diyerek AKP’ye tepki gösterdi

AMELİYATI YAPACAĞIZ

Gölcük’ün ameliyata ihtiyacı olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Türkkan, “Bu seçim, hırsızları kovma seçimidir. Gölcük’ün ameliyata ihtiyacı var, ameliyatı yapacak kişi de operatör doktor Resul Patan” dedi. Bu sözlerin ardından davetlilere hitap etmek için sahneye çıkan Gölcük Belediye Başkan adayı Resul Patan, şarkılar ve alkışlarla karşılandı. Patan, “Ait olduğum yerde olduğum için çok mutluyum” diyerek teşkilatına teşekkür etti.

36 PROJESİ VAR

Gölcük için 36 projesi olduğunu açıklayan başkan adayı Patan, “Bizim Gölcük için olmazsa olmaz 36 projemiz var. Belediyemizde üretken olacağız, gülen yüz olacağız, dürüst olacağız. 31 Mart’ta dinleniriz ama 1 Nisan’dan itibaren Gölcük'te seferberlik ilan edeceğiz” dedi. Toplantının son konuşmacısı MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş oldu. Türkeş, 1999 Marmara Depremi’nde yaşamlarını yitiren ailelere başsağlığı dileyerek sözlerine başladı.

2 AYDIR DİNLİYORUZ

Genel başkan yardımcısı Türkeş konuşmasında şunları söyledi: “MHP her zaman yapıcı siyaset yapıyor. 2 aydır hangi televizyon kanalını açarsanız açın, ‘ben yapmadım paralel yaptı’ demeçleri. 17 Aralık'tan bu yana hep Ahlat Türküsü dinliyoruz. ‘Ben yapmadım o yaptı, benim gölgem vardı.’ 2 aydır dinlemek yetmedi mi? Bu millet sana baktı, ailene baktı, konuşma tarzına baktı ve inançlı bir insan olduğunu düşündü.

YAPMADIM DESENE!

Başbakan; inançlı bir insan olduğunu söylüyorsun, Allah aşkına çık ‘Ben yapmadım’ de, ‘Ben oğluma böyle bir şey söylemedim’ de, biz de inanalım. Sizin yaptıklarınız haramdır. Bu memleketin helal oylarıyla iktidara geldin, niye bunu bölüşme ihtiyacı duydun? İki kaset çıkar, çaldığını da yedirmez bugünkü gibi.”

HİSSİ YÜKSEK BAKAN

İsim vermeden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı ti’ye alan Türkeş, “Başbakan; ilk senesine acemilik dönemi dedi, ikinci dönemine kalfalık, üçüncü dönemine ustalık dedi. Dördüncü dönemi de emeklilik dönemidir. Sizin burada hissi yüksek bir bakanınız var. Nasıl bir hissiyatı varsa hemen anladı” diyerek konuşmaların ‘montaj’ olduğunu iddia eden Işık’a gönderme yaptı.

İKNA EDECEK ADAYLAR

MHP'nin Kocaeli’deki belediye başkan adaylarına değinen Türkeş, “Kocaeli'de sizi ikna edecek adaylarla yola çıktık. Bu isimler, yüzünüzü yere baktırmayacak adaylar. Onlara destek olmak, sadece sizlerin oy vermenizle olmaz. Yanınızdakilerin, komşularınızın oylarını da almalısınız” dedi. Konuşmaların ardından belediye meclis üyelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

 

RESUL PATAN’IN PROJELERİ ŞÖYLE

 

D-100 Karayolu geçişi, yeni terminali, sebze meyve hali, transit yat limanı, sanayi sitesi, seracılık tarım hayvancılık, süt ve süt ürünleri fabrikası, spastik çocuklar rehabilitasyon merkezi, çok amaçlı gösteri sanatları merkezi, çok amaçlı spor kompleksleri, çocuklar için yaz okulları, öğrenciler için etüt merkezi, engelliler için beyaz masa, sivil toplum kuruluşları merkezi, Denizevler hayata dönüyor, bacasız sanayi turizm, doğa sporları desteği, Gölcük Üniversitesi, akıllı otopark, nikah sarayı, modern üst geçitler, gençlik ve kültür merkezleri, el emeği göz nuru merkezi, belediye aşevi, Hilal kart, sporcu sağlığı merkezi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat