Özdilek

Siyaset

MHP’de Şirin Körfez’de belediye başkan aday adayı

Körfez ilçede siyasetin önde gelen isimlerinden Salih Şirin, MHP’den Körfez Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti.

9 Ekim 2013 Saat: 23:10
MHP’de Şirin Körfez’de belediye başkan aday adayı
MHP’de Şirin Körfez’de belediye başkan aday adayı

Siyasette CHP çatısı altında tanınan, bir süre önce CHP’den istifa eden ve MHP’ye katılan Salih Şirin, önceki gün Körfez’de görkemli bir tören, geniş destek altında başkan aday adaylığını ilan etti. 2009’da CHP’den Körfez Belediye Başkan adalı olan Salih Şirin, daha sonra partisiyle ters düşmüş, ihraç istemişle disiplin kuruluna verilmişti. Şirin, bu aşamada kendisi istifa etmiş; CHP ile yollarını ayırmıştı.

GÜRSU: “ADAYI ERKEN AÇIKLAYACAĞIZ”

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, seçimlere iddialı hazırlandıklarını söyledi. Salih Şirin’i kutmlayan, başarı dileklerini ileten Zeki Gürsu, “Seçim çalışmalarımızda işaret, slyogan yok, Bunlarla kaybedecek vaktimiz yok. Ülke tehlikede. Bunun için körfez ilçede her eve gireceğiz, halkımıza bu tabloyu anlatacağız. İnşallah, geçmiş yıllarda olduğu gibi yine2 hilali Körfez Belediyesi’ne dikeceğiz. Adayımızı da en kısa sürece açıklayacağız” dedi.

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, kısa süre önce bu görev e atanmıştı. Gürsu, 1999’da Erhan Yenilmez’in Körfez belediye Başkanı seçildiği dönem de MHP’nin Körfez İlçe Başkanıydı. MHP ökxKörfez beledieea Başkan aday adayı Salih Şirin, 1957 doğumlu. Körfezli işadamı, evli ve 4 çocuk babası.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat