Özdilek

Siyaset

MHP, CHP’YE ÇIKARMA YAPTI

MHP Çayırova Belediye başkan Adayı İskender Turan, CHP belediye başkan Adayı Timur Koç’a iadei ziyarette bulundu.

6 Şubat 2014 Saat: 22:10
MHP, CHP’YE ÇIKARMA YAPTI
MHP, CHP’YE ÇIKARMA YAPTI

 MHP ilçe başkanı İsmail Akkuş, Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Fatih Kılıç, MHP Belediye başkan Aday Adayı Fatih Kartal ve çok sayıda partili ile birlikte CHP ilçe başkanlığını ziyaret etti.

MHP heyeti, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, İlçe başkanı Rasim Meriç, kadın Kolları başkanı Türkan Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

MHP Çayırova Belediye başkan Adayı İskender Turan, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken, “ Çayırova’da seviyeli, projelerin tartışıldığı bir seçim kampanyası yürütmeliyiz. Biz tüm adaylarla centilmence, eleştiri boyutlarını aşmadan yarışacağız. Çayırova’nın çıkarları konusunda herkes ile ortak hareket etmekten çekinmeyiz. Biz küçük hesaplar yapmayız. Seçimi alacağımıza inanıyoruz. Elbette takdiri ve karar Çayırova halkınındır.”dedi. Turan, tüm rakiplere ve Timur Koç’a başarılar dilediğini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP adayı Timur Koç ise, hepimizin ortak amacı Çayırova’nın daha yaşanılır ve güzel bir ilçe olması. Bu bir hizmet yarışı. Biz de projelerin yarışması gerektiğini düşünüyoruz. Seviyeli ve centilmence yarış önerinize aynen katılıyoruz”dedi.

CHP Adayı Timur Koç, özellikle sınırların yeniden belirlenmesi konusunda, siyasi kaygı duymadan siyasi partilerin ortak hareket etmesini gündeme getirdi. Özellikle Hünkar Çayırı’nın Gebze Belediyesi’nin mülkiyetine geçirilmek istendiğini ifade konusunda Koç, bu konuda ortak tavır geliştirilmesi gerektiğini söyledi. MHP adayı Turan, zaten kendilerinin de sınır konusunda yanlışlar olduğuna inandıklarını ve bu yönde kendilerinin de çalışmalarının olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat