Güncel

MEZARLARIN ÜZERİNDE HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRDİLER

Darıca’de mezarların üzerine 189 kök hintkeneviri ektiği belirlenen 2 şüpheli polisin operasyonunda yakalandı

27 Ağustos 2013 Saat: 18:47
MEZARLARIN ÜZERİNDE HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRDİLER
MEZARLARIN ÜZERİNDE HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRDİLER
Uyuşturucu elde edilen dişi hint kenevirlerini pencere kenarlarındaki çiçek saksılarından özel aydınlatmalı odalara kadar akla gelmeyecek yerlerde yetiştiren uyuşturucu satıcılarının, mezarlıkları da kullandığı ortaya çıktı. Darıca`de mezarların üzerine 189 kök hint keneviri ektiği belirlenen 2 şüpheli polisin operasyonunda yakalandı. 
 

189 KÖK HİNT KENEVİRİ 
İlçe mezarlığı olan Nenehatun Mezarlığı'ndaki bazı mezarların üzerindeki bitkilerin hint keneviri olduğunu farkeden vatandaşlar kurumu polise bildirdi. Polis mezarları bir süre takibe aldı. Ekipler, zaman zaman buraya gelerek mezarları sulama bahanesiyle hint kenevirlerini suladıkları gözlenen A.T. ve S.T. adlı iki kişiyi suçüstü yakaladı. Daha önce de benzer yöntemlerle yetiştirdikleri hint kenevirlerinden elde ettikleri esrarı sattıkları ileri sürülen bu kişiler gözaltına alınırken, Nenehatun Mezarlığı'ndaki toplam 189 kök hintkeneviri de sökülerek imha edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat