Özdilek

Aşayiş

Marketciyi öldüren zanlı yakalandı

Kocaeli Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesinde 28 Mayıs günü sabah saat 08.55 sularında meydana gelen olayda, Bekir Budak isimli market sahibi, işlettiği markette silahla vurularak öldürüldü.

5 Haziran 2017 Saat: 21:57
Marketciyi öldüren zanlı yakalandı
Marketciyi öldüren zanlı yakalandı

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Market güvenlik kamerası ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan incelemelerde olaydan bir gün önce iş yerine gelen şüpheli bir şahıs olduğu görüldü.  Şahısın markete girip bir şey almaması, ayrıca markete girdikten ve çıktıktan sonraki hareketleri polisi şüphelendirdi.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Ekipleri ile Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu,  olaydan bir gün önce markete gelerek bir şey almadan çıkan şahısın olay yerinde keşif yaptığından şüphelenen polis, eşkâlini belirlediği şâhısı takibe aldı.  Takip sırasında H.K isimli şahısın, kedisine ait bir silah satmaya çalıştığı bilgilerine ulaşan polis, alıcı kılığına girerek buluşma sırasında şahısın gözaltına alındı. Polis şâhısı gözaltına alıdıktan sonra yapmış oldukları incelemede, şahısın satmaya çalıştığı silahın olayda kullanılan silah olduğuu belirledi. 3 Haziran  günü  gözaltına alınan  H.Knin ifadesinde  olaydan bir gün önce Bekir Budak’a ait markete giderek keşif yaptğını kabuş ettiği ve maddi sıkıntılar nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini  beyan ettiği öğrenildi.   Adliyeye sevk edilen H.K tutuklanarak Kandıra 2 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat