Ekonomi

MARKA ve KörfezTO’dan Proje Yazma Eğitimi

Körfez Ticaret Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliği ile Körfez Ticaret Odası Eğitim Salonu’nda 24-25 Nisan tarihlerinde Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi verilecek.

5 Nisan 2017 Saat: 19:59
MARKA ve KörfezTO’dan Proje Yazma Eğitimi
MARKA ve KörfezTO’dan Proje Yazma Eğitimi

İki gün boyunca sürecek eğitim sekiz oturumdan oluşacak.

Proje Yazma Kapasitesi Artacak

Proje hazırlıklarını başlatmış olanların öncelikli olarak değerlendirileceği eğitim, Doğu Marmara Bölgesinin proje yazma kapasitesini arttırmak için gerekli insan kaynağının yetiştirilmesi amacıyla geliştirilmiştir.  KTO Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitime kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşları katılabilecek. Sekiz oturumdan oluşan etkinlikte ilk gün proje süreci yönetimiyle ilgili temel kavramlar katılımcılarla paylaşılacak ardından ikinci gün proje bütçesi analizi, hibe programları, proje izleme, iş paketi oluşturma ve takip süreçleriyle uygulama değerlendirmesi yapılacak. Eğitime katılanların minimum yüzde yetmiş beş ve üzeri oranda eğitime katılması durumunda “Eğitim Katılım Belgesi” verilecek.

Eğitim Başvuruları İçin

Sınırlı kontenjanı bulunan proje döngüsü eğitimine başvurmak isteyenler, katılımcı bilgilerini ve iletişim numaralarını Körfez Ticaret Odası’nı arayarak bildirebilir, mail atabilir veya MARKASEM web sayfasından online olarak başvuruda bulunabilirler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat