Özdilek

Ekonomi

KTO Safir Koleji ile protokol imzaladı

Körfez İlçe Fatih mahallesinde faaliyet gösteren Safir Eğitim Öğretim ve Yayıncılık A.Ş arasında KOT çalışanları ve üyelerine "Özel Kurumsal indirim protokolü" imzalandı.

21 Şubat 2018 Saat: 12:35
KTO Safir Koleji ile protokol imzaladı
KTO Safir Koleji ile protokol imzaladı

Körfez İlçe Fatih mahallesinde faaliyet gösteren Safir Eğitim Öğretim ve Yayıncılık A.Ş  arasında taahhüt tarihi itibari ile 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bir yıl geçerli olmak üzere oda çalışanları ve üyelerine "Özel Kurumsal indirim protokolü" imzalandı. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı ve Safir Koleji Kocaeli Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar arasında imzalanan protokolde, oda yönetimine ve üyelerine indirim yapılması konusunda mütabakata varıldı.

Üyelerimize hayırlı olsun

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ZIMBA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Şenol Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Genç, Fatih Fidan ve İlker Korkmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen protokolde konuşan Safir Koleji Kocaeli Şubesi Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar Körfez Ticaret Odası üyeleri gerçekleştirdiğimiz protokol ile eğitim kurumumuzdan % 30 ‘a varan avantajlardan yararlanabilecekler dedi. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı ise pek çok kurum ve kuruluşla protokol anlaşmaları gerçekleştiriyoruz üyelerimiz için pek çok alanda kolaylıklar sağlıyoruz gerçekleştirdiğimiz protokolün oda üyelerimiz ve odamız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Etiketler: Sibel Moralı,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat