Özdilek

Ekonomi

KTO’dan sanayi kuruluşlarına ziyaret

KTO’dan sanayi kuruluşlarına ziyaret Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı ve yönetim kurulu üyeleri DP World, İGSAŞ ve TÜPRAŞ’a ziyarette etti.

21 Aralık 2017 Saat: 10:18
KTO’dan sanayi kuruluşlarına ziyaret
KTO’dan sanayi kuruluşlarına ziyaret

 Ziyaretlerde sanayi kuruluşlarının körfez’e olan katkıları konuşuldu

 Körfez Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı ve yönetim Kurulu üyeleri Körfez ilçe sınırları içerisinde bulunan DP World, İGSAŞ ve TÜPRAŞ’a ziyaret etti. Ziyarette başkan Sibel Moralı’ya yönetim kurulu üyeleri Sedat Zımba, Bahar Baykal, Mustafa Genç ve İlker Korkmaz’da eşlik etti. Sanayi kuruluşlarının faaliyet alanları ve işleyişleri üzerine sohbet eden KTO yöneticileri ve sanayi şirketlerinin temsilciler, Körfez ilcesine ve Kocaeli iline sunulan katkılardan bahsetti. Ticari ve sosyal anlamda karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyaretlerin son derece verimli geçtiği kaydedildi.

 Moralı ‘’ ziyaret programlarımızı planlıyoruz’

’ Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı Ziyaretlerle ilgili olarak yönetim, meclis ve komite üyelerimizle birlikte üye ziyaretleri planlamamıza başlayacağız. Üye ziyaretlerimize ağırlık verdiğimiz bir döneme giriyoruz. Üyelerimizin sorunları ve beklentilerini onların yanına giderek onlardan dinleyeceğiz’’ dedi. İlk ziyaretlere büyük sanayi kuruluşlarıyla başlayan KTO, önümüzdeki günlerde bu ziyaretlerini devam ettirecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat