Özdilek

Eğitim

Körfezli çocuklar Bilgi Evi’ne kavuştu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, gerçekleştirdiği birçok açılışın yanı sıra ilimizin 13’üncü bilgi evi Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi’nin açılışını yaptı.

11 Mart 2014 Saat: 17:28
Körfezli çocuklar Bilgi Evi’ne kavuştu
Körfezli çocuklar Bilgi Evi’ne kavuştu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, birçok açılışın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilimizin 13’üncü bilgi evi olan Körfez’deki Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi’nin açılışına katıldı. Işık, ayrıca aynı binada bulunan Körfez Posoflular Derneği’nin açılışını da yaptı. Törene Fikri Işık’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez Posoflular Derneği Başkanı Hamit Akbulut, partililer ve dernek üyeleri katıldı.


BİLGİYE İHTİYACIMIZ VAR

Açılış programında konuşan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Türkiye tarihinde ilk defa eğitime ayrılan bütçenin milli savunmaya ayrılan bütçeyi geçtiğini söyledi. Pehlivan’ın ardından söz alan İbrahim Karaosmanoğlu ise, bilenle bilmeyenin, aydınlık ile karanlığın, bir olmadığını belirterek, “Bilgiye ihtiyacımız var” dedi. AK Parti iktidarı olarak en çok eğitime yatırım yaptıklarını ifade eden Işık, velilere de tavsiyede bulundu. Işık, velilerin bilimi seveni kitap okuyan, kendi değerlerine sahip çıkan, çocukların girişimci ve cesur yetiştirilmesini ve verimlilik kültürünün aşılanmasını istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat