Özdilek

Spor

Körfez'e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Sporun desteklenmesi ve topluma yayılması için projeler geliştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu amaçla kentin pek çok yerinde spor salonları oluşturdu.

24 Şubat 2013 Saat: 19:03
Körfez'e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
Körfez'e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Antrenman salonlarıyla amatör spor dallarında faaliyet gösteren sporcuların başarılı işlere imza atmasına zemin hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, su sporlarında da aynı başarının yakalanması için çalışma başlattı. Körfez'de yapımı başlayan yarı olimpik yüzme havuzu kompleksi su sporlarında Kocaeli'yi temsil edecek sporcular yetiştirecek. Yarı olimpik yüzme havuzu çalışmalarını inceleyen Genel Sekreter Ersin Yazıcı, yüzme sporunu seven çocukların ve gençlerin burada kendilerini geliştirerek ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında başarı göstereceklerini söyledi. Genel Sekreter Yazıcı, "Gençlerimizin yeteneklerini keşfetmek için bu tür yerlere ihtiyaç var. Buraya yüzme öğrenmek için gelen gençlerimizi büyük yarışmalarda görmek bizleri gururlandırır" dedi. İncelemede Genel Sekreter Yazıcı'ya, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Bodrum kat, zemin ve 1 kattan oluşacak yüzme havuzu 7 bin 415 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ile duş ve tuvaletler yer alacak.Kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında iç bahçe, lobi, vitamin bar, kahve evi, 312,5 metre 25 kulvarlı yüzme havuzu bulunacak. Tesiste 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da yapılacak. Birinci katta ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün bulunacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat