Özdilek

Güncel

Körfez'de Azerbaycan Derneği Spor Okulu Açtı

Turgut Caferoğlu; ''Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi biz de zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek istiyoruz" dedi.

7 Mayıs 2017 Saat: 21:32
Körfezde Azerbaycan Derneği Spor Okulu Açtı
Körfez'de Azerbaycan Derneği Spor Okulu Açtı

Spor okulunun açılışına, Körfez Belediye Başkan vekili sayin Halil Küçük, Başkan Yardimcisi İsa taş, Gençlik ve spor il şb. Müdürü Metin çimli, Kocaeli Birlik spor Başkanı Erhan Yılmaz, Türkiye Azerbaycan Dernekler Fedarasyon Başkani Bilal Dündar, Körfez Esnaf Odasi BaşkanI Yahya Öztürk, Kars Ardahan IğdIr VakfI BaşkanI Mehmet Irak, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyon Başkanı Murat Aydın, Kotsiad Başkani Mehmet Allak, Körfez Belediye Spor Koordinatörü Metin Özkan, Dünya Karapapak Türkler Birliği Körfez Başkanı Tazebey Yaşin, Ardahan Akçakale Köyü Dernek Başkanı Taner Sarıçayır, Körfez Karadenizliler Dernek başkanı Hasan Yazıcı, Kocaeli Turizm Derneği 2. Başkanı, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Derneği Başkanı Turgut Ceferoğlu, Körfez Azerbaycan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Eren Kazgan, Taner Sarıçay, Tazemen Yalçın, Alican Kazgan, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

SPORCU YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Turgut Caferoğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Bizler geleceğin mimarları olan çocuklarımızı ahlaki yönden ülkemize faydalı yetiştirmek istiyoruz ve aynı zamanda spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzını benimsememiz gerekiyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi biz de zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek istiyoruz" dedi.

SPOR SİYASETİN BİLE ÜSTÜDÜR

KASKF Başkanı Murat Aydın: "Kardeş ülkemizin derneğinin ilimizde bir spor külübü olarak faaliyet göstermesi ve bu faaliyet içerisinde gençlerimize hizmet vermesinden dolayı son derece memnunum. Spor deyince dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkesin bir araya geldiği, siyasetin bile üstünde olan bir yapının böyle bir camianın içerisinde de birlik beraberlik içersinde de olmasından dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. İlçemizde başta Körfez Belediyesi olmak üzere çok önemli destekler veriliyor. İl müdürlüğümüz Kocaeli bünyesinde önemi destekler veriyor. İlimizde uluslararası 5 tane büyük organizasyon var. Bu konuda emeği geçen başta TADEF başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

AZERBAYCAN 2017 HEMYERİLİK (DAYANIŞMA) YILI VURGUSU

TADEF Başkanı Bilal Dündar konuşmasında; '' Bu yıl Azerbaycan'da İslam Hemyerilik Yılı ilan edildi. Önemli Spor kutlamaları gerçekleşmekte Azerbaycan'da. Körfez derneğimizi tebrik ederim. Spor centilmenliktir. Azerbaycan halkının spora olan düşkünlüğü bilinmektedir. Umarım bu takımlar ileride iyi galibiyetler alacaktır''diye belirtti.

SPORUN BAŞKENTİ KÖRFEZ

Halil Küçük: Programından dolayı yurt dışında bulunan başkanımızın selamlarını getirdim. Körfez Belediyesi olarak 'Sporun Başkenti Körfez' sloganımız var. Bu yolda çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Konuşmaların ardından temsili başlama vuruşu ve futbolcu seçmeleri yapıldı.

Dernek Başkanı Turgut Caferoğlu, Başkan Yardımcısı Alican Kazgan'ın konuklarını ağırlamak için koşturmacaları gözden kaçmadı.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat