Özdilek

Eğitim

KÖRFEZ İLÇEYE ULAŞTIRMA-LOJİSTİK MYO KURULACAK

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof.Dr.Sezer Şener Komsuoğlu,"Körfez ilçeye Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu (MYO) kurulması konusunu Yüksek Öğrenim Kurumu'na (YÖK) bildirdik, süreç tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

30 Ocak 2013 Saat: 18:23
KÖRFEZ İLÇEYE ULAŞTIRMA-LOJİSTİK MYO KURULACAK
KÖRFEZ İLÇEYE ULAŞTIRMA-LOJİSTİK MYO KURULACAK
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, "Körfez ilçeye Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu (MYO) kurulması konusunu Yüksek Öğrenim Kurumu'na (YÖK) bildirdik, süreç tüm hızıyla devam ediyor" dedi. Komsuoğlu, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci ile birlikte, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı ziyaret ederek, Yarımca'da bulunan belediyenin eski hizmet binasında kurulması düşünülen Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu konusunda görüş alışverişinde bulundu. Rektör Komsuoğlu, "Yarımca'da kurmayı düşündüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu konusunu Yüksek Öğrenim Kurumu'na (YÖK) bildirdik, süreç tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu. Hereke'de, Körfez Belediyesi'nce yapımına başlanılan "Kocaeli Üniversitesi Hereke Sosyal Tesisi" projesinin de değerlendirildiği toplantıda, Körfez'e 4 yıllık bir meslek yüksek okulu kazandırmayı çok arzuladığını belirten Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, "Boşalttığımız belediye binasını üniversiteye tahsis ediyoruz. Süreç tamamlandığında ilçemize 4 yıllık bir bölüm kazandırmış olacağız. Hereke'de, KocaeliÜniversitesi'ne yakışır bir sosyal tesis yapmak için ihale süreci tamamlandı" ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat