Özdilek

Siyaset

Körfez ilçede eğitim tamam

CHP Körfez İlçe Örgütü hafta sonu sandık görevlileri eğitimini tamamladı. Eğitmen Cumhur Cevdet Kesemenli ve Ozan Aksu tarafından verilen eğitimlere katılım yüksekti.

4 Ağustos 2014 Saat: 17:25
Körfez ilçede eğitim tamam
Körfez ilçede eğitim tamam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Örgütü hafta sonunu yoğun bir programla geçirdi. İlçede yer alan sandık görevlilerinin eğitimini gerçekleştiren İlçe Örgütü, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı ağırladı. Körfez Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Körfez Belediye Meclis üyeleri Nilgün Solakoğlu ve Tayfun Balıkçı ile çok sayıda partili katıldı.
Eğitimler, Profesör Doktor Cumhur Kesemenli ve Körfez İlçe Eğitim Sekreteri Ozan Aksu tarafından verildi. 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partililerin sandıklardaki oyları nasıl koruyacağı, ıslak imzalı tutanakların nasıl tutulacağı ve seçim sonrasında oy sayımı sırasında nasıl önlemler alınacağı konularının anlatıldığı eğitim gün boyu sürdü. Onlarca sandık görevlisinin katıldığı eğitimleri başarıyla tamamlayan partililere sertifika verileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat