Özdilek

Güncel

Körfez fidanlığında baz istasyonu eylemi

Körfez Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Mahallesi arasında bulunan Körfez Belediyesi’ne ait fidanlığa dikilen tabelanın, içinde baz istasyonu olduğunu öğrenen bölge sakinleri bu tatemin altında eylem yaptılar.

30 Ocak 2014 Saat: 22:22
Körfez fidanlığında baz istasyonu eylemi
Körfez fidanlığında baz istasyonu eylemi

“Giderayak yakışmadı Başkan” şeklinde sloganlar atan bölge sakinleri, Körfez belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a bu duruma göz yumduğu gerekçesiyle tepkilerini dile getirdiler.

BAŞAR VE CHPLİLER DESTEĞE GELDİ

Fidanlığın önüne dikilen, üst kısmında ‘Körfez belediyesi Fidanlığı’ yazan totemin içinde baz istasyonu olduğunu öğrenilmesi üzerine, mahalle sakinleri bölgede eylem yaptı, basın açıklamasında bulundu.

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, CHP Meclis üyesi adayı Ali Gaygusuz ve çok sayıda mahalle sakini de basın açıklamasında hazır bulundu.

Mahalle sakinlerinden Cemal Türkoğlu, okuduğu yazılı açıklamada, “ Körfez halkının sağlığı hiçe sayılarak baz istasyonu kurulmuştur. Sempatik bir kişi olarak bilinen belediye başkanı Yunus Pehlivan’a yakışmadı, giderayak bu olmadı sayın başkan. Kocaeli genelinde kamufle edilmiş başka baz istasyonu var mı” soruları yöneltildi. Çamlıtepe ve Yavuz Sultan sakinleri, bu olumsuzluğun kaldırılması için yetkililerin hamlesini bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat