Özdilek

Güncel

''Körfez’e hastane lazım''

MHP İl Başkan yardımcısı Dr.Ayhan Arpacı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Körfez İlçe’nin hastane ihtiyacını bir kez daha gündeme getirdi.

2 Ekim 2013 Saat: 22:00
''Körfez’e hastane lazım''
''Körfez’e hastane lazım''

Dr.Ayhan Arpacı şunları söyledi:

“-Nüfusu 150 bini aşan, Türkiye sanayinin gözbebeği olan Körfez ilçeye  mevcut hastane yakışmıyor. Körfez’in tam donanımlı,  ilçe halkına hak ettiği hizmeti verecek bir hastaneye acil olarak ihtiyacı bulunuyor.  En az 200 yataklı, bünyesinde  meslek hastalıkları, iş kazaları  için özel bölümler bulunan Körfez Devlet Hastanesi’nin biran önce yapılması gerekiyor.”

MHP İl Başkan Yardımcısı Arpacı, hükümetin Körfez ilçede yeni hastane için en küçük bir adam bile atmadığını söyledi,  “Körfez halkı Derince’deki İzmit’teki hastanelere gelmek zorunda kalıyor. Körfez’in köylerinde yaşayan vatandaşların durumu daha da vahim. Özellikle kışın büyük sıkıntı yaşıyorlar.  Şehir hastanesi projesi elbette güzel. Ama bundan önce  Körfez ilçeye tam donanımlı bir devlet hastanesi yapılması gerekiyor.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat