Özdilek

Siyaset

Körfez’de, ‘Tıp Bayramı’ Kutlandı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kente sağlık alanında dev adımlarla yeni projeler kazandırırken 14 Mart Tıp Bayramında da sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

15 Mart 2017 Saat: 19:17
Körfez’de, ‘Tıp Bayramı’ Kutlandı
Körfez’de, ‘Tıp Bayramı’ Kutlandı

Karanfil dağıttı 14 Mart Tıp Bayramı, Körfez’de de büyük bir heyecan ile kutlandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, Belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları, Hacı Osman Mahallesi’nde hizmet veren Aile Sağlığı Merkezini ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil takdiminde bulundular.

Sizlere minnettarız.. Gerçekleştirilen ziyarette sağlığın insan hayatındaki önemine değinen Başkan Baran, “Hükümetlerimiz döneminde hayata geçirilen reformlarla sağlık hizmetlerimiz de Avrupa standartlarının üstüne çıkıldığını görmekteyiz.  Sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımız da büyük fedakârlıkla hastalarımıza hizmet veriyorlar. İnsanlığa sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinerek bu mesleği yürüten sağlık çalışanlarımızın emeklerinin hiçbir tarifi yoktur. Böylesi kutsal bir meslekte özveri ile çalıştıkları için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramları’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun “ dedi.

Yeni hastane müjdesini verdi   Kentte sağlık hizmeti veren Devlet Hastanesi’ni modern bir görünüme kavuşturmak adına başlattığı çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Belediye Başkanı Baran, 7 bin metrekare alanda, yeni acil servis ve 75 yataklı modern binasında hizmet verecek olan yaklaşık 12 milyon liraya mal olacak projeye son hali verildiğinin müjdesini sağlık çalışanlarına verdi. Başkan İsmail Baran , “ Körfezimize, hekimlerimize hastanenin de en donanımlısı yakışır! İlçemize hayırlı uğurlu olsun “ ifadelerini kullandı.  

Başımızın tacısınız Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmalarının ardından AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’de sağlık çalışanlarının görevlerinin önemine değindi. İlçe Başkanı Badem, “ Her mesleğin bir zorluğu, güzel yanı vardır.  Fakat hayat kurtarmak, hasta bir insanı sağlığına kavuşturmak çok daha önemli ve güzeldir. Sizler bizim başımızın tacısınız. Bu uğurda mücadele eden, işini en iyi şekilde icra eden sağlık çalışanlarımızın günü olan 14 ‘Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, kolaylıklar diliyorum “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat