Özdilek

Güncel

Körfez’de kaçan boğa gişelerde yakalandı

Körfez’de, sahibinden kaçan boğa Tem Otoyolu ortalığı karıştırdı.

25 Ekim 2012 Saat: 17:24
Körfez’de kaçan boğa gişelerde yakalandı
Körfez’de kaçan boğa gişelerde yakalandı

         Sahibini yaralayıp yaklaşık 10 kilometre koşan boğa nedeniyle Tem Otoyolu trafiğe kapatılırken , sahiplerinin yakaladıkları boğayı ücretsiz KGS’den geçirmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Sabah saatlerinde kesilmek üzere Körfez’e bağlı Yarımca’ya getirilen boğa, kamyonetten indirilirken birden kaçmaya başladı. Bu sırada sahibine ve bir kişiye saldıran çılgın boğa, şahısların kaburgalarını kırdı. Çılgın boğa saldırının ardından kaçarken, boğayı getiren kasaplar ve vatandaşlar boğanın peşine düştü. Körfez’den yaklaşık 10 kilometre ilerideki Hereke’ye kadar koşan boğa, sahiplerini de peşine takarak Tem Otoyolu Ankara istikametine girdi.

       Bir türlü yakalanamayan boğa otobanda iki otomobile maddi zarar verirken, olay yerine polis ekipleri ve Körfez Belediyesi’ne ait hayvan yakalama timleri geldi. Sahiplerini peşine takarak üç saat kaçan boğa, boğa yakalama timlerinin uyuşturucu iğne yapması sonucu yakalanabildi. Uyuşturucunun etkisi ile yakalanan boğa, karayollarına ait bir minibüsün arkasına bağlanarak götürülmek istenirken iğnenin tesirinden yorgun düştü. Minibüsün arkasında zaman zaman sürüklenen boğanın ağzında ve çeşitli yerlerinde kan olduğu gözlendi.     

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat