Özdilek

Siyaset

Körfez’de ilk açıklayan AKP başkan aday adayı; Ali Çakır

Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için AKP’den resmi ilk başvuruyu Ali Çakır yaptı.

13 Ekim 2013 Saat: 22:57
Körfez’de ilk açıklayan AKP başkan aday adayı; Ali Çakır
Körfez’de ilk açıklayan AKP başkan aday adayı; Ali Çakır

Körfez’de bulunan Çakıroğlu Ekmek Fırınlarının sahibi Ali Çakır, başvuru dosyasını AKP Körfez İlçe başkanı Engin koyun’a teslim etti. Adeta küçük bir miting havasında gerçekleşen başvuru törenindeki coşku, dikkat çekiciydi.

Körfez Ticaret Odası Meclis üyesi ve AKP İlçe kurucusu olan Ali Çakır’a partililer büyük destek verdi. Çakıroğlu fırının önünde bir araya gelen Ali Çakır’ın destekçileri buradan ilçe binasına yürüdü. Alkışlarla yapılan yürüyüşün ardından ilçe binasına giren Çakır, büyük ilgi ile karşılandı.

KALABALIK DESTEKÇİ GRUBU

Çakır’ın aday adaylığı açıklamasına Hereke eski belediye Başkanı Esener Maçil, aday adaylarından İsmail Baran, Öznur Gökkaya, Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Allak, İl Yönetim Kurulu üyesi Enver Alçık, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, belediye meclis üyesi aday adayları, mevcut belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

KOYUN’UN RİCASI

Ali Çakır’ın ilk aday adayı olduğunu belirten AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Herkesten ricam, tüm aday adaylarımızın açıklamasına katılalım” dedi. Daha önce de çok sayıda aday adaylarının olduğunu, ama bunlar içinde sadece bir kişinin aday gösterildiğini söyleyen Koyun, “Biz daha önceki seçimlerde olduğu gibi adayımızın çevresinde toplanıp halka hizmet edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Herkesin buraya teveccüh göstermesi çok normal. Önemli olan aday belli olduktan sonra birlikte adayımızın çevresinde Körfez’de oylarımızı yükselterek seçimi almalıyız” dedi. Ali Çakır da “Bu bir süreç. Kim aday gösterilirse gösterilsin tüm aday adaylarımız onun koluna girip çalışacak. Sonuçta kazanan biz olacağız.” dedi, yanında olan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat