Özdilek

Ekonomi

Körfez’de Evde sağlık hizmeti Sağlık Kabini açıldı

Özel Kocaeli Sağlık Kabini’nin açılışına katılan Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, ve ilçe protokolü, Körfez’de açılacak her işletme Körfez’deki ticari hayatı canlandıracak vurgusunu yaptılar.

12 Şubat 2017 Saat: 17:27
Körfez’de Evde sağlık hizmeti Sağlık Kabini açıldı
Körfez’de Evde sağlık hizmeti Sağlık Kabini açıldı

Körfezli genç işletmeciler; Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkan Yardımcısı Ziya Baştopçu, Deniz Nayır ve Nasip Astarcıoğlu’nun işletmeciliğini üstlendiği ve evde bakım hizmetlerinin verileceği Özel Kocaeli Sağlık Kabini, Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmete açıldı. Açılışa; Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, KTO Başkanı Sibel Moralı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm, AK Parti Körfez İlçe Yöneticileri Fehmi Öztürk ve Mikail Toman, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, iş adamları ve STK temsilcileri katıldı.

Evde sağlık hizmeti

Kurdele kesimi öncesinde konuşan Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, “Özellikle böyle genç girişimcilerimizin işletme açması gerçekten güzel. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Açılan her yeni işletme, Körfez’deki ticareti hayatın biraz daha canlanmasına katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan dua sonrasında kurdele kesimi gerçekleştirildi. İşletme sahipleri de açılışa katılanlara verilecek hizmet hakkında bilgiler aktardı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat