Özdilek

Spor

Körfez’de Dolu Dolu Haftasonu

2015 Türkiye Pist Şampiyonası ve TOSFED Pist Kupası’nın ikinci yarışları, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü organizasyonu ile bu hafta sonu İzmit Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştiriliyor...

1 Temmuz 2015 Saat: 16:24
Körfez’de Dolu Dolu Haftasonu
Körfez’de Dolu Dolu Haftasonu

2015 Türkiye Pist Şampiyonası ve TOSFED Pist Kupası ikinci yarışları, Toshiba ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkıları ile kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından 04-05 Temmuz tarihlerinde İzmit Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştiriliyor.

 

04 Haziran Cumartesi sabahı İdari ve teknik kontrol ile başlayacak olan TOSFED Pist Kupası, brifing, resmi antrenmanlar ve sıralama turları ile devam edecek. Sıralama turlarının ardından, 14.45’de Kategori 3 ilk yarışı başlayacak. 12 turluk yarışın ardından 15.45’de pit kapıları bu kez Kategori 1 ve Kategori 2 pilotları için açılacak. Tüm kategorilerin ikinci yarışlarının ardından 18.30’daki ödül töreni ile TOSFED Pist Kupası 2. ayağı sona erecek.

 

05 Temmuz Pazar günü Türkiye Pist Şampiyonası 2.ayağında ise Süper ve Maxi grupların ikişer yarışı koşulacak. Sabah resmi antrenmanlar sonrasında Saat 14.10’da başlayacak 20 turluk bu dört yarışın büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

 

Pistte sezonun ikinci randevusu, 18.00’daki ödül töreni ile son bulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat