Özdilek

Güncel

Körfez’de bin 97 çift mutluluğa ‘evet’ dedi

Körfez’de 2017 yılında bin 97 çift, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Evlenen çiftlerden 45’i, yabancı gelindi.

29 Ocak 2018 Saat: 13:08
Körfez’de bin 97 çift mutluluğa ‘evet’ dedi
Körfez’de bin 97 çift mutluluğa ‘evet’ dedi

 Körfez Belediyesi, ilçedeki sosyal tesislerinin sayısını her geçen gün arttırırken, bir ömür mutluluk için ‘evet’ diyen çiftlere de en iyi şekilde ev sahipliği yapıyor. Körfez’de 2016 yılında bin 200 nikah kıyılırken, 2017 yılında bu rakam bin 97 olarak gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Nikah ve Evlendirme Memurluğu tarafından nikâh işlemleri gerçekleştirilen çiftler, evliler kervanına katıldı.

Yalnız bırakmıyor

Körfez Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvurarak gerekli belgelerini teslim eden ve yasal tahkikatların tamamlanarak evlenmelerinde herhangi bir mani bulunmayan çiftlerin nikahları; belediyeye ait modern nikah salonlarında kıyılıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, çoğu zaman Körfezli çiftleri bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor.

45 yabancı gelin

Körfez Belediyesi Evlendirme Memurluğunun verilerine göre; bu yıl kıyılan nikah sayısı bin 97 olurken, bu nikahlardan 69’u yabancı uyruklu vatandaşlardan oluştu. Bu evliliklerden 45’inde gelin yabancı, 6’sında ise damat yabancıydı. 18 evlilikte ise hem gelin, hem de damat yabancıydı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat