Özdilek

Aşayiş

Körfez D–100 de feci kaza

D–100 Karayolu üzeri Körfez İlçesi Yarımca Ataevler mevkiinde, saat 23.40 sularında feci bir trafik kazası meydana geldi.

8 Ekim 2017 Saat: 09:25
Körfez D–100 de feci kaza
Körfez D–100 de feci kaza

İddilara göre 34 RR 2864 plakalı TIR, yan yoldan D–100 Karayoluna çıktığı esnada, Croman Çelik Fabrikasına işçi taşıdığı öğrenilen 41 P 8562 plakalı servis aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile servis aracı yan yatara devrildi.TIR ile servis aracının çarpıştığını gören sürücüler ile bölge sakinleri bir yandan olay yerine yardıma koşarken, diğer yandan itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verdi.   Bölgeye kısa sürede çok sayıda polis, 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi. Devrilen servis aracından çevredekilerin yardımı ile çıkartılan kazazedeler yol kenarına alındı. Bu esnada olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan diğer yaralıları çıkartarak araç dışına aldı. Tam bir can pazarının yaşandığı olay yerinde, yol kenarında bekleyen yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslara alınarak çevre hastanelere sevk edildi. Bu esnada olay yerinden kaçtığı belirlenen TIR’ın şoförü kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak polis merkezine götürüldü.  Kaza nedeniyle istanbul istikameti bir süre trafiğe kapandı. Yolda uzun kuyruklar oluştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat