Özdilek

Siyaset

Körfez CHP'de Tuğman Kayalı aday

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, 29 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesinde adaylığını açıkladı

20 Kasım 2015 Saat: 22:18
Körfez CHP'de Tuğman Kayalı aday
Körfez CHP'de Tuğman Kayalı aday

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı,  29 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesinde adaylığını açıkladı. Partililerin ilgi gösterdiği açıklamada Kayalı, 3 seçim yaşadıklarını ve bu seçimlerde başarısız olmadıklarını ifade etti. Yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına ve tüm üyelere teşekkür eden Kayalı, 11 Kasım seçim çalışmalarında yalnızca kadın kollarımız dahi 35 bin adet broşür dağıttı ve yönetim olarak tüm evlere ulaşmaya çalıştık. Çok iyi çalıştık, başarılı olan ilçeler arasında yer aldık, mevzilerimizi koruduk” dedi.

 

AKP’nin halkı kandırarak oy aldığını ifade eden Kayalı, “Yolsuzlukta lider oldular, bugün asker ve polis desteği olmadan girilemeyen illerimiz var. Buna rağmen sürekli halkı kandırmayı başararak oy aldılar. 1 Kasım’da sanki yenilmişiz gibi bir hava estirilmek isteniyor. CHP bir mevzi, Kuva-i Milliye, Atatürk, halk, gelecek ve kaledir. Mevzileri koruduk, şimdi taarruza hazırlanma zamanı. Yüzde 25 az bir oy değil, Çanakkale zaferi mevziler korunarak kazanıldı. Şimdi taarruz zamanı geldi” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat