Özdilek

Siyaset

KÖRFEZ CHP’DE KADIN ADAY ADAYI

Körfez Çelik Sanayi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serap Baykurt, CHP Körfez Belediye Başkan aday adayı oldu

10 Ağustos 2013 Saat: 16:49
KÖRFEZ CHP’DE KADIN ADAY ADAYI
KÖRFEZ CHP’DE KADIN ADAY ADAYI

Demokrat Parti Körfez İlçe Teşkilatı ile yapılan ittifaktan sonra yerel seçimde iddialı duruma gelen Körfez CHP`de aday adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Aday adaylığı konuşulan fakat henüz resmi başvurusunu yapmayan Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar`ın ardından Körfez Çelik Sanayi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serap Baykurt da aday adaylık başvurusunu yapacak. İzmir 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Baykurt, evli ve iki çocuk annesi.


BAŞVURU DOSYASI HAZIR
Devlet memuru olduğu için henüz resmi başvurusunu yapmayan Baykurt, memur aday adaylarla ilgili çıkacak genelgeyi bekliyor. Genelge açıklanınca da hazır olan başvuru dosyasını ilçe yönetimine teslim edecek. Körfez`in kuruluşundan bu yana belediye başkanlığı için ilk kez bir bayan aday adayının çıktığını söyleyen Baykurt, “23 yıldır Körfez`de yaşıyorum. Sorunlarını biliyorum” dedi.



KÖRFEZ İYİ YÖNETİLMİYOR
Öğretmen olarak Körfez ilçeye atanmasının üzerinden tam 23 yıl geçtiğini ve artık Körfezli olduğunu söyleyen Baykurt, 2.5 yıl Körfez Öğretmenevi Müdürü ve son 12 yıldır da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Körfez Şube Başkanlığı`nı yürüttüğünü söyledi. Baykurt, “Körfez ilçe iyi yönetilmiyor. Son iki dönemdir ilçede söz sahibi olan AKP Körfez`in sorunlarını çözemedi. Körfezhızla sanayileşiyor ve sahil şeridi limanlaştırılıyor. İlçe halkının sahille bağı kopartılmıştır” dedi.   



ADAYLIK BASKISI VARDI
İnsanlara hizmet etmeyi sevdiğini belirten Baykurt, yıllardır Körfez ilçede geleceğin nesilleri olan çocukları yetiştirdiğini söyledi. Baykurt, “Sıra artık daha geniş kitlelerin huzur ve mutluluğu için hizmet yapmaya gelmiştir. İlçe halkından gelen baskı, talep ve isteği geri çeviremezdim. Uzun yıllardır  gönülden bağlı bulunduğum, fikirlerini savunduğum CHP`de aday adayı olmaya karar verdim. Memur adaylarla ilgili çıkacak genelgenin ardından öğretmenlik görevinden istifa ederek belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurumu yapacağım” ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat