Özdilek

Eğitim

Körfez Belediyesine Nezaket Semineri

Körfez Belediyesi çalışanlarına yönelik “Sosyal Davranış Kuralları ve Nezaket” konulu, eğitim semineri düzenledi.

20 Şubat 2014 Saat: 17:34
Körfez Belediyesine Nezaket Semineri
Körfez Belediyesine Nezaket Semineri

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan katılımcılarla karşılıklı diyalog içerisinde verdiği seminer oldukça keyifli geçti.

Körfez Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan personele “Sosyal Davranış Kuralları ve Nezaket” ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminere, belediye çalışanları büyük ilgi gösterdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan nezaketsiz davranışlarda hep karşı tarafın suçlandığını belirterek “Biz iyiyiz, başkaları hata yapıyor. Biz çok zarifiz başkaları kaba davranıyor. Belki yüzleşme zamanı, hadi kabul edelim. Zaman zaman da olsa nezaketten uzaklaşmak hoşumuza gidiyor. Daha özgür mü oluyoruz, kulağımız alıştığı için mi, yoksa çevredeki örnekleri görüp kanıksadığımız için mi bilemem ama, kabalaşmak, küfür, kolay geliyor.” dedi. Mecan zarafet ve nezaketin zeka işi olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat