Özdilek

Güncel

Körfez Belediyesi Yeni Binasına Taşınıyor

Körfez Belediyesi, yapımı yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa sürede tamamlanan yeni hizmet binasına taşınıyor. Belediye çalışanları bayramdan sonra ilk mesaisine yeni hizmet binasında başlayacak.

23 Ekim 2012 Saat: 09:55
Körfez Belediyesi Yeni Binasına Taşınıyor
Körfez Belediyesi Yeni Binasına Taşınıyor

Körfez Belediyesinin,D-100 karayolu kenarında eski Petkim tesisleri içerisinde yapılan belediye hizmet binası tamamlandı.Tüm belediye çalışanları tek çatı altında toplayacak modern bina Körfez’in ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapıldı.Birimler taşınmaya başladı ve bayram tatili dönüşü ilk mesai yeni binada yapılacak.Körfez’e modern bir hizmet binası kazandırdıklarını belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,Körfez’deki gelişimin hızla devam edeceğini söyledi.Başkan Pehlivan “Eski hizmet binamız artık ihtiyaçlara cevap vermeyecek durumdaydı.Yeni hizmet binamız hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesini sağlayacak ,tüm birimlerimizi içerisinde barındıracak bir yapıda. Ayrıca vatandaşlara da ulaşım konusunda büyük bir rahatlıksağlayacak.Yeni hizmet yerimiz tüm Körfez halkına hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat