Özdilek

Spor

Körfez Belediyesi’nden Okullara Spor Malzemesi

Körfez Belediyesi ilçe genelinde ihtiyacı olan okullara spor malzemesi yardımında bulundu. Toplam 10 okula yapılan yardım kapsamında okullara beden eğitimi derslerinde kullanılacak spor malzemeleri verildi.

15 Şubat 2013 Saat: 10:57
Körfez Belediyesi’nden Okullara Spor Malzemesi
Körfez Belediyesi’nden Okullara Spor Malzemesi
Körfez Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda başkanlık spor danışmanı Metin Özkan’ın organize ettiği kahvaltıda bir süre önce beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda okullara spor malzemesi yardımı yaptı. Malzemelerin teslimi için meclis salonunda düzenlenen programa Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçe milli eğitim müdürü Hurşit Ekinci, okul müdürleri,beden eğitim öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Daha önce okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda çeşitli çalışmalar yaparak ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ettiklerini söyleyen Metin Özkan, okullara verilecek spor malzemeleri dağıtımı için bir araya geldiklerini belirtti.  

Çocuk ve gençlerin kendilerini en az bir spor kolunda geliştirmelerini önemsediklerini yaptığı konuşmada belirten ilçe milli eğitim müdürü Hurşit Ekinci “Çocuklarımızı düşünen, araştıran, kendini ifade eden insanlar olarak yetiştireceğiz. Ama bunun kadar önemli spor beden eğitimi almış yeteneklerine göre yetişmiş bireyler olmalıdırlar.” dedi. Ekinci "Bu güne kadar desteklerine ihtiyaç duyduğumuz her konuda belediyemiz yanımızda oldu. Yine çocuklarımızın gelişiminde önemli olan sportif etkinlikler için spor malzemeleri desteği aldık. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Malzeme dağıtımında bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan eğitime önem verdiklerini ve desteklerinin her zaman olacağını söyledi. Başkan Pehlivan “Beden eğitimi öğretmenlerimiz ile yaptığımız toplantıda beden eğitimi dersinin sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri için spor malzemelerine ihtiyaç duyduklarını söylediler. Bunu giderelim istedik. Bunun devamı gelecek. Malzemeler okullarımıza hayırlı olsun. Daha ileriki zamanlarda faklı projelerde buluşmak üzere.” şeklinde konuştu. Programın sonunda İlimtepe Futbol Kulübü yöneticileri Başkan Pehlivan’a, amatör spor kulüplerine katkılarından dolayı teşekkür ederek kulüplerinin renklerini taşıyan forma hediye ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat